Emily Ratajkowski pozează nud pe Instagram

Emily Ratajkowski pozează nud pe Instagram
Emily Ratajkowski le arată fanilor de pe Instagram cel mai bun mod de a te răcori în zilele toride de vară. Urmăritorii au fost în delir după ce au văzut ce a postat modelul pe Instagram Storys.

În fotografie, care a fost postată inițial pe contul ei în octombrie 2019, modelul în vârstă de 29 de ani a pozat complet nud în casa ei din LA.

Stând pe canapeaua ei curbată de catifea verde supradimensionată, Emily și-a acoperit pieptul cu mâinile și a aplecat picioarele.

Vedeta a oferit o vedere aeriană asupra locuinței sale, cu câinele Husky-Shepherd German, pe nume Colombo, așezat într-un colț.

Emily și-a lăsat părul brunet despletit și a apărut în fotografie fără machiaj, pentru a-și afișa tenul impecabil.

Actrița din filmul Gone Girl a descris inițial imaginea cu „dimineața acasă”.Emily folosește în mod regulat canapeaua din catifea verde pentru fotografiile de pe rețelele de socializare în ultimele luni.

Colecția Inamorata – aproape epuizată

Fără îndoială, actrița va sărbători săptămâna aceasta, după ce colecția sa de vară „Pulover de vară” Inamorata a fost aproape epuizată la doar 10 ore de la lansarea oficială.

Emily își concentrează cea mai mare parte a timpului pe compania pe care a co-fondat-o în anul 2017 împreună cu cea mai bună prietenă a sa, Kat Mendenhall.

Emily Ratajkowski și soțul ei

Împreună cu designerul și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, își împarte timpul între New York și Los Angeles.

Cuplul a fugit din New York în momentul în care acesta a devenit epicentrul american al pandemiei COVID-19 și au zburat în Los Angeles pe 15 aprilie. Cei doi au petrecut timpul în casa părinților ei și s-au întors recent în New York.

Emily s-a căsătorit în februarie 2018 după o lungă poveste romantică cu Sebastian. Cuplul atrăgător a fost observat pentru prima dată împreună de Ziua Îndrăgostiților în 2018 și apoi i-a șocat pe fani când au anunțat că sunt căsătoriți, doar două săptămâni mai târziu.