Conform rapoartelor de audiență consultate de Capitalpe publicul urban, emisiunea lui Denise Rifai de la KANAL D a avut un rating de 4,3 puncte, față de PRO TV care, a avut pe același tronson orar o audiență de doar aproximativ 3 puncte de rating.

De precizat că emisiunea lui Rifai a fost difuzată după un serial turcesc care, la rândul lui a avut o audiență mare, de peste 5,5 puncte de rating, mult peste ce avea PRO TV la acea oră. La ora 23.00, lider în audiențe era Antena 1.

La ora 23.30, Denise Rifai trecea pe locul 1 în topul audiențelor, deși ratingul era mai mic. Topul se schimbă radical după 23.45.

România Tv are rating pe perioada emisiunii lui Rifai între 1,8 și 0,7, Antena 3 – 2,8 și 1,2, Antena 1 – după ce Kanal D a preluat conducerea, a avut un rating între 3,1 și 1,1.

Aseară, în cadrul primei ediții a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Elena Udrea s-a aflat sub tirul întrebărilor incomode și a făcut o serie de dezvaluiri în premieră în emisiunea ce va fi difuzată săptămânal, în fiecare marți, de la 23:00, la Kanal D.

Fosta lideră a PDL și ministru a povestit aseară  despre perioada de detenție, din România și din Costa Rica, mărturisind care au fost traumele care și-au pus amprenta asupra ei.

„Mie imi este foarte frica de insecte. Faptul ca era plin de gandaci acolo, era mai traumatizant decat faptul ca nu aveam usa la toaleta… Mai degraba traumatizant a fost faptul ca am fost arestata cu Dorin Cocos, cu Alin Cocos. Noi am inceput relatia exact cu 18 ani in urma, ne-am serbat 18 ani de relatie, fiind in arestul central (…) Dorin mi-a trimis, printr-o doamna gardian, o felie de cozonac”, a spus Elena Udrea în interviul luat de Denise Rifai.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri