Emisiuni noi și premiere, la TVR. Grila de programe din octombrie

Emisiuni noi și premiere, la TVR. Grila de programe din octombrie
A trecut vara, iar TVR se pregătește să prezinte multe noutăți în această toamnă. Ne îmbie cu emisiuni noi și vechi, cu divertisment, interviuri spectaculoase, rubrici de sănătate și cultură.

Din luna octombrie, Mihai Rădulescu şi Dorin Chioţea propun titluri noi în grila TVR 1. Tot de atunci, Iuliana Tudor, Cătălin Ştefănescu, Eugenia Vodă sau Marina Constantinescu readuc emisiunile favorite ale telespectatorilor pe micul ecran, cu sezoane în premieră.

Emisiuni noi și premiere, la TVR

Vedete consecrate vor prezenta emisiuni noi la TVR, în această toamnă.  Mihai Rădulescu arbitrează o partidă aprigă de dezbateri, Dorin Chioţea ne surprinde cu o emisiune pe teme medicale. Poveşti eroice de viaţă aflăm într-o producţie semnată de Alina Grigore, iar Dana Deac descifrează lumea minunată a plantelor.

Iuliana Tudor a început deja filmările pentru cel mai iubit program, „Vedeta populară”. Și Cătălin Ștefănescu, Eugenia Vodă, Marina Constantinescu ne vor emoţiona cu noi întâlniri.

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, ne trezim „Cu capu-n zori” alături de Anca Mazilu şi Mihai Răzuş. Cu optimism, energie şi informaţii utile, noile gazde ale matinalului TVR 1 ne ajută să începem ziua cu zâmbetul pe buze şi ne vor aduce ştirile dimineţii.

Puţină lume ştie, dar Dorin Chioţea este de profesie medic. Din octombrie, ne aşteaptă la „cabinet”, de luni până miercuri, de la 13.00, la TVR.

Grila de programe din octombrie

În serile de luni, la TVR 1 se face „Referendum”. Mihai Rădulescu va fi arbitru în confruntarea între două echipe, pe teme de mare actualitate şi larg interes pentru public. Telespectatori îşi vor putea exprima votul online, pe durata celor două „reprize” ale emisiunii.

Puţină lume ştie, dar Dorin Chioţea este de profesie medic. Chiar dacă între timp s-a specializat în jurnalismul sportiv, „Dr. Chioţea” nu şi-a uitat prima iubire. Din octombrie, ne aşteaptă la „cabinet”, de luni până miercuri, de la 13.00.

Poveşti de viaţă, adeseori eroice, ale unor oameni excepţionali, vedem în fiecare miercuri seara. Vor fi reportaje semnate de realizatoarea Alina Grigore. Pătrundem pe „Frontul de acasă” prin intermediul mărturiilor exclusive ale eroilor întorşi din misiuni militare. Îi vom cunoaște în viaţa de zi cu zi și vom afla urmările războaielor, cu ce traume s-au întors şi câte familii au rezistat.

Câteva dintre „#secreteleplantelor” ni le dezvăluie în această toamnă Dana Deac şi interlocutorii săi, sâmbăta dimineaţa. Soluţii pentru livezi şi grădini ne sunt oferite într-o emisiune ce ne aduce natura în case.

Iuliana Tudor a început deja filmările pentru cel mai iubit program, „Vedeta populară”

Dialoguri cu personalităţi de anvergură mondială

Cele mai iubite vedete şi emisiuni ale postului se întorc cu ediţii în premieră.

 • Cătălin Ştefănescu a pregătit dialoguri cu personalităţi de anvergură mondială la „Garantat 100%”.
 • „Profesioniştii” Eugeniei Vodă împărtăşesc experienţe şi poveşti de viaţă incredibile.
 • Bucurie şi pentru fanii „Nocturnelor”. Marina Constantinescu se întoarce cu o nouă serie de discuţii pline de sensibilitate, în serile de joi cu oameni de cultură ai momentului.
 • Noi sezoane ale emisiunilor de publicistică „Adevăruri despre trecut” şi „Dosar România” se regăsesc, de asemenea, în grila de programe din această toamnă.
 • Continuă și călătoriile pline de farmec şi inedit ale lui Cristian Tabără şi ale echipei „Exclusiv în România”.
 • Marian Voicu demontează în continuare ştirile false în „Breaking Fake News”, în serile de miercuri.
 • Marian Olaianos şi Marius Mitran ne aşteaptă cu momente de aur din fotbalul românesc la „Replay”.
 • Monica Ghiurco prezintă noutăţile financiare în „Banii tăi”.
 • Revin, de asemenea, cu noi sezoane, emisiunile de politică externă şi analiză „Europa mea” şi „Lumea azi”.
 • Vom cunoaşte personaje interesante la „#creativ” sau „Fan urban”.
 • Copiii se vor bucura de întâlnirea cu prietenii de la „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei”.

Știri, de trei ori pe zi

 • Ne informăm corect în continuare la „Telejurnalul” de la 7.00, 14.00 şi 20.00, iar cele mai fierbinţi subiecte de actualitate se discută la „Tema zilei” sau la „România 9”.
 • Serialul BBC care a făcut înconjurul lumii, „Obsesia Evei”, beneficiază de trei zile de difuzare pe săptămână (marţi – joi).
 • Fanii filmelor coreene îşi vor regăsi producţiile favorite la ora ştiută.
 • Marţi seară, avem intrarea liberă la „Telecinemateca”.
 • Filmul de acţiune se vede vineri seara, iar cele mai bune filme româneşti sunt sâmbăta. Toate, neîntrerupte de publicitate.
 • Nu vor lipsi din grila de toamnă de la TVR 1 nici competiţiile interne de handbal – masculin şi feminin, rugby, fotbal sau alte sporturi.​