Epilog în scandalul de la Mamaia. Ce au fost puși să facă Jador și Fresh, șifonați bine

Epilog în scandalul de la Mamaia. Ce au fost puși să facă Jador și Fresh, șifonați bine
Epilog în scandalul momentului. Manelistul Jador și iubitul fiicei Andreei Esca, Mario Fresh, s-au împăcat cu agresorii lor. Asta după ce și-au luat pumni și picioare la greu, în urmă cu 10 zile în urmă.

Așa cum relatam zilele trecute, în 14 iunie, dimineața, un scandal monstru a izbucnit în parcarea unui club de fițe din Mamaia. Protagoniști au fost Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, și manelistul Jador. S-a ajuns la poliție, au urmat audieri și rechemări la audieri, în cauză fiind deschis dosar penal pentru violențe și scandal.

Artilștii au postat mesaje pe Instagram în care au explicat parțial cele întâmplate. Iată că, după mai multe runde de întâlniri cu oamenii legii, s-a făcut pace. A intervenit Roger Bogdan, supranumit ”Bodyguard-ul VIP-urilor”, un ins care se învârte prin ”lumea bună” bucureșteană. Acesta i-ar fi convins pe Jador și Fresh să bată palma cu agresorii, scrie Cancan.

Acum cei doi artiști au anunțat că au făcut pace cu băieții din Târgu-Jiu care i-au bătut și că nu mai există nicio anchetă.

După incidentul care a avut loc la mare, la studioul lui Alex Velea s-au prezentat mai multe persoane din lumea interlopă, mai arată sursa citată, iar mesajul către cei doi juni a fost următorul: ”Cel mai indicat este să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea. Nu este în regulă să implicăm poliția, este între noi, mai bine ne înțelegem”.

Pe fir a intrat Roger Bogdan, care a stabilit o întâlnire cu băieții din Târgu-Jiu, la Pitești, pe terasa unui fast-food. S-au pus la masă, au discutat, în final au făcut pace. Ambele părți și-au cerut scuze, iar ulterior, au anunțat și la Poliția Constanța că s-au împăcat.

Potrivit sursei citate, s-a aflat și cum a izbucnit scandalul, contrar celor vehiculate până acum. Se pare că, la un moment dat, Jador s-a retras brusc dintr-un grup și, fără nicio intenție, s-ar fi lovit de unul din băieții din Târgu Jiu, acesta considerând că gestul a fost intenționat, iar ceea ce a urmat deja se știe.

Fata Andreei Esca vă informăm că e bine, n-a făcut niciun atac de panică, ba chiar e fericită că iubitul Mario nu a avut urme majore niciunde pe corp după hârjoana de la mare. De aceea nici nu s-a pus problema de constatare medico-legală. Sursele Rețete și Vedete (RV) ne-au declarat că băieții ar fi chiar fericiți că, pur și simplu, interesul pentru ei și muzica lor a crescut considerabil după incidentul de la Mamaia. Alex Velea, mentorul lor, este cel mai bucuros de vâlva creată, care oricărui artist îi aduce beneficii în timp.

Sursa foto: Instagram / Roger Bogdan