Este incredibil cu ce și-a burdușit Adelina Pestrițu dressingul! Exclusiv

Este incredibil cu ce și-a burdușit Adelina Pestrițu dressingul! Exclusiv
Adelina Pestrițu a traversat o schimbare radicală de la începutul carierei ei. Însă vedeta TV e de-a dreptul obsedată de ceva. Credeți că recunoaște pur și simplu?

Cu o siluetă de invidiat, Adelina Pestrițu a ajuns să fie solicitată pentru a apărea în tot mai multe reclame. Joacă roluri de femeie fatală, iar fizicul filiform o ajută. Cum a ajuns să arate așa? Ei bine, vedeta face mult sport.  Cu mulți ani în urmă, bruneta făcea o mărturisire șocantă. Aproape că se îmbolnăvea de cât sport făcea. Ajunsese la suprasolicitare.

„Beau ceai verde chiar și zece căni pe zi, iar acesta am înțeles că are același rol ca și cafeaua. Îmi dă foarte multă energie, mă ține trează, adorm numai pe la 4 dimineața. Am început să fac și sport, merg zilnic la sală la nașul meu și fac chiar și 350 de abdomene, până îmi vine să vomit”, a declarat bruneta în 2012.


Exclusiv. Lidia Buble a plătit o sumă exorbitantă

Al doilea fiu al lui David Bachkam e îndrăgostit lulea. Cine e frumoasa!


Adelian Pestrițu e obsedată de  această piesă vestimentară

Efortul suplimentar nu a fost fără urmări. Unele pozitive am zice. Și de aici ajungem la ceea ce o obsedează cu adevărat pe Adelina Pestrițu. Este vorba de o piesă vestimentară pe care o deține deja în câteva zeci de variante. Da, ați citit bine. Și nu, nu e vorba de pantofi. Se știe, femeile sunt toate obsedate de pantofi! Dar aici e vorba de altceva. Adelina Pestrițu e obsedată de colanți. Și o recunoaște.

„Ca să vă spun drept, cred că în garderoba mea am peste 40 de perechi de colanți, toate modelele, toate culorile, simpli, transparenți, mați, toate modelele posibile”, a recunoscut diva în timp ce a achiziționat o nouă pereche, care îi redesena, sexy, fesele și mușchii coapselor.

Despre una din perechile de colanți simpli, negri, a spus că e ideală atât pentru a merge cu mașina cât și pentru a face sport în ei.

Pestrițu e de părere că azi „moda nu mai are reguli”, ca atare piese vestimentare destinate mersului la sala de sport pot fi folosite cu succes și în garderoba zilnică, afară din casă.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp