Eva Măruță, pregătită să le ia fața părinților săi celebri. A făcut primul pas spre Hollywood

Eva Măruță, pregătită să le ia fața părinților săi celebri. A făcut primul pas spre Hollywood
Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Ei au doi copii, un fiu, David,  în vârstă de 12 ani, și o fiică, Eva, de opt. Ambii au crescut în lumina reflectoarelor și se pregătesc să devină celebri precum părinții lor.

În timp ce David a moștenit talentul muzical al mamei, Eva Măruță e pregătită să le ia fața părinților săi celebri. Puștoaica în vârstă de opt ani a făcut primul pas spre Hollywood. Fiica soților Măruță apare în Tati part-time, noua comedie românească la care se lucrează intens zilele acestea. Filmările au început și, cu ocazia asta s-a aflat că mica Eva nu are doar un rol pasager, ci e chiar protagonista viitorului film, alături de Alex Bogdan.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a început filmările pentru lungmetrajul  realizat de Vidra Production, iar alături de ea vor mai juca actori deja cunoscuți și iubiți de publicul larg. Dintre aceștia amintim: Doina Teodoru, Mihaela Teleoacă, Nelu Cortea, Alexandru Ion și Raluca Aprodu.

Eva Măruță și BRomania au făcut anunțul momentului în materie de cinematografie

„Vidra Productions anunță o comedie nouă pentru părinți cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale”, este mesajul transmis de Matei Dima și de Eva Măruță, pe conturile lor de Instagram.

Eva Măruță a început filmările la primul lung-metraj în care apare

Proiectul aduce în prim-plan relația dintre un tânăr avocat al cărui viitor este dat peste cap de o vizită neașteptată din partea finuței sale, Maya.

Eva Măruță a făcut primul pas spre Hollywood

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este deja un influencer de succes. Puștoaica are conturi pe rețelele de socializare și, în ciuda vârstei fragede, câștigă bani. Eva Măruță are un canal de YouTube, dar și conturi pe TikTok sau Instagram, pe toate fiind extrem de activă, cu ajutorul părinților. Postările ei primesc mii de aprecieri. Pe YouTube, de exemplu, Eva Măruță are milioane de vizualizări, astfel că deja câștigă proprii bani. Potrivit redactia.ro, în urmă cu un an, doar pentru un scurt video care avea peste două milioane de vizualizări, Eva primea aproximativ 2000 de euro.

Soții Măruță sunt conștienți că și copiii lor sunt niște vedete și îi cresc și educă în acest spirit

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință. Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel.

Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși”, a spus Andra despre felul în care sunt educați copiii familiei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre