Eveniment major în viața fostului premier Viorica Dăncilă. Secretul e bine păzit

Eveniment major în viața fostului premier Viorica Dăncilă. Secretul e bine păzit
Duminică au fost momente emoționante pentru fostul premier al României, Viroica Dăncilă. Ca în vremurile în care deținea importanta funcție, a încălțat tocuri înalte și a îmbrăcat o ținută de o eleganță aparte.

Un eveniment major a avut loc în viața fostului premier Viorica Dăncilă, duminica aceasta. Viorica Dăncilă a îmbrăcat rochia de nașă, a intrat în biserică cu bebelușul în brațe. Fostul premier a nășit în acest weekend, alături de soțul ei, o fetiță. Social-democrata a făcut public momentul în urmă cu câteva ore, când a postat, pe contul ei de Facebook, două imagini din timpul ceremoniei.

„A fost o binecuvântare să o țin în brațe pe Maya-Ecaterina, la creștinarea ei. Bine ai venit în această lume, draga noastră! Să-ți fie viața plină de bucurii, zâmbete și oameni frumoși!”, a scris Viorica Dăncilă alături de cele două imagini.

Eveniment major în viața fostului premier Viorica Dăncilă

În afară de numele micuței, nu a lăsat de înțeles al cui este copilul pe care l-a creștinat. Secretul e bine păzit. Viorica Dăncilă ține la intimitatea vieții familiei ei.

Niciunul din foștii colegi din PSD pe care i-am contactat nu au știut nimic despre botez, nici despre cine e familia căreia Viorica Dăncilă i-a creștinat fetița, pe micuța Maya-Ecaterina.

Viorica Dăncilă se pregătește să fie soacră mare

După ce a renunțat la toate funcțiile din PSD, Viorica Dăncilă ocupă, din această primăvară, poziția de consultant pe strategie al Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde.

Pe de altă parte Viorica Dăncilă se pregătește din nou pentru rolul de soacră mare. Fiul ei are, de puțin timp, o nouă iubită. Fostul premier al României l-a adoptat pe băiat atunci când avea doar trei zile de viață, după ce a aflat, la locul ei de muncă, că există acest copil abandonat. În 2019, fiul Vioricăi Dăncilă a trecut printr-un divorț greu dar discret.

Victor Dăncilă a fost căsătorit cu un consilier juridic de la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, timp de 4 ani de zile, dar mariajul nu a durat. Acum tânărul are din nou o iubită, iar relația pare cât se poate de serioasă. Cei doi au făcut deja mai multe vacanțe împreună și se înțeleg perfect.

Sursa foto: Adrian Pîclișan, Facebook