Exclusiv. Adevărul despre plecarea Vulpiței și a lui Viorel de la Acces Direct

Exclusiv. Adevărul despre plecarea Vulpiței și a lui Viorel de la Acces Direct
S-a anunțat luni seară că Antena 1 a rămas fără Vulpița și Vioreli. Oficial, tinerii țărani s-au întors acasă, la Blăgeşti, pentru că fetiţei lor îi era tare dor de mama ei. A venit soacra și și-a luat vedetele ca să le ducă la copiliță. Mirela Vaida a anunțat sutele de mii de telespectatori că, gata!, după 8 luni, vedetele Stegaru nu vor mai fi prezente în platou.

Ne-am stăduit să aflăm ce s-a întâmplat în culise și avem deja ceva interesant.

Se pare că succesul emisiunii Acces Direct, avându-i ca protagoniști pe Veronica și Viorel Stegaru care au vrut să arate lumii că și ei pot fi vedete, a zăpăcit multă lume din aria de showbiz. Ba chiar ar fi implicate două televiziuni care i-ar vrea pe Vulpița și Viorel în platourile lor, susțin sursele noastre.

Unul dintre episoade s-a și consumat, îl știu toți fanii emisiunii.

Emiliy Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida, a spus la sfârşitul uneia dintre emisiuni, din senin, că Viorel o agresează pe Vulpiţa, că aceasta i s-a plâns în mai multe rânduri, că şefii de la Antenă acoperă asta de dragul ratingului, dar că ea nu mai poate rezista să ţină secret acest fapt. În realitate, așa cum am aflat încă de atunci de la sursele noastre, o televiziune îi promisese junei asistente o emisiune, dacă reușește să-i scoată din platoul Antenei 1 pe cei doi săteni, ajunși să spargă audiențele tuturor televiziunilor zi de zi.

Planul a fost greșit aplicat, iar soții Stegaru au povestit la Acces Direct cum Emily o luase pe Vulpiţa, minţind-o că o duce la ea acasă, dar de fapt a dus-o la o petrecere de fiţe în Pipera, unde a fost filmată beată, în costum de baie, lângă piscină. Viorel n-a lăsat-o singură, așa că a fost și el martor și a avut ce povesti.

Tentativa a explodat, a eșuat și fost asistentă a rămas fără job. Iar soții Stegaru au rămas să-și trăiască viața cea nouă în Capitală, într-un apartament pus la dispoziție de emisiunea Acces Direct.

A doua televiziune care a vrut să-i racoleze

Ilinca Stegaru, mama lui Viorel, după ce a anunțat pe la alte posturi tv că va cere Direcției de Protecție a Copilului să o decadă din drepturi pe Veronica, nora sa, fiindcă i-a lăsat ei fetița, iar ea stă la București, a revenit la sentimente mai bune. Duminică seara a venit în Capitală cu microbuzul, iar luni dimineața i-a luat pe fiu-său și noră și au plecat la Blăgești cu trenul. Contractul cu Antena 1 fusese reziliat. De ce?

Lucrurile au decurs astfel, după cum am aflat din surse credibile.

În urmă cu aproximativ o lună, Vulpiţa a fost la Blăgeşti. Când a plecat, fără Viorel, le-a spus reporterilor care se ocupau de ei şi de serial, că ea nu se mai întoarce. Până la urmă s-a întors la începutul săptămânii următoare. S-a bănuit atunci că este mâna unei alte televiziuni, care în mai multe rânduri a încercat să ia legătura cu cei doi. În urmă cu două luni, doi reporteri de la acest post tv s-au dus seara la hotelul unde erau cazați soții Stegaru, pe banii emisiunii în care erau vedete.

Hotelul era în apropierea studiolui. Bărbații s-au dat drept reporteri de la Antenă, încercând să-i scoată din hotel pe Vulpița și Viorel. Cei doi nu au coborât. Mai mult, i-au anunţat pe cei doi reporteri de la Acces Direct, care au ajuns în câteva minute, hotelul fiind aproape. Maşina cu reporterii deghizaţi, a dispărut, dar, după descrierea recepţionerului şi a doi martori, era o dubă albă care seamănă cu cele dintr-un anumit post tv.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp