Exclusiv. Adriana Bahmuțeanu a făcut cununia religioasă înainte de cea civilă? Ce răspuns a dat vedeta tv

Exclusiv. Adriana Bahmuțeanu a făcut cununia religioasă înainte de cea civilă? Ce răspuns a dat vedeta tv
Adriana Bahmuțeanu e în culmea fericirii de a când devenit soție cu acte în regulă. Bruneta ne-a mărturisit că a făcut cununia civilă înainte de a-și pune cununiile pe cap.

Iubirea învinge totul, iar Adriana Bahmuțeanu și soțul său, George Restivan, le-au demonstrat asta tuturor. Vor aparține unul altuia până la sfârșitul vieții.

Cei doi au ales să primească binecuvântarea Domnului într-o biserică din Ucraina. Am sunat-o să o felicităm, iar Adriana ne-a spus că înainte de cununia religioasă, a făcut și cununia civilă în România. E o informație în premieră. Noi și restul presei știam că are programare la ofițerulul Stării civile pe 7 iulie.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană ne-a mărturisit că și-ar fi dorit să fie mireasă într-o mănăstire, dar a ales până la urmă să plece din România pentru a transmite un mesaj.

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei George, în Bucovina, după cununia religioasă din Ucraina

„Am vrut să facem nunta la o mănăstire. Eu sunt din Bucovina și despre această zonă din Ucraina îmi povestea bunica când eram copil. Am fost o singură dată, când eram mică, la Cernăuți.

George Restivan nu a vrut să trăiască în păcat

Soțul meu îmi tot spunea să facem nunta ca să nu trăim în păcat. În Ucraina, oamenilor le e frică pentru că e război, însă viața merge înainte. Am văzut oameni obișnuiți, care mergeau la serviciu, la piață, își plimbau copiii. Se intră, într-adevăr, greu în Ucraina și la ieșire e tot așa. Noi am stat șase ore în vamă”, ne-a declarat Adriana Bahmuțeanu.

George și Adriana, în momentul în care au depus actele pentru căsătoria civilă la Primăria Sectorului 5

Au depus actele la Primăria sectorului 5

În emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Adriana și George au vorbit pentru prima dată despre cel mai frumos moment al vieții lor, chiar în fața Primăriei Sectorului 5, la doar câteva minute după ce au depus actele oficiale. Atunci George a povestit că pe 7 iulie, la ora 13.50, va avea loc cununia civilă. Iată că cei doi n-au mai avut răbdare și au vrut să fie cât mai repede căsătoriți cu acte.

Anamaria Prodan va fi domnișoară de onoare

Cât privește nunta, Adriana a mărturisit atunci că vrea o nuntă tradițională, dar soțul său va alege un costum de cowboy, iar ea, posibil să se îmbrace în port popular. Domnișoară de onoare va fi buna ei prietenă, Anamaria Prodan, iar Carmen Harra va avea un rol important la acest important eveniment.

Adriana a mărturisit că și anul trecut au fost depuse actele, însă nu s-a putut, pentru că au vrut să-și unească destinele mult prea repede. „Nu s-a putut legal, de pe o zi pe alta, cum ne doream noi. Trebuie să stea actele la fiert, la frezandat, să publice ei un anunț, dacă are cineva ceva de obiectat, să obiecteze, așa e procedura.

„Am ales data de 7 iulie, vom fi ultimii”

Și atunci am lăsat-o pentru o dată ulterioară, adică în vară, ca să vină tot neamul. (…) Am ales data de 7 iulie, vom fi ultimii”, a mărturisit bruneta. La rândul său, George a arătat și certificatul de celibat, scos de la primăria din Arad, care vorbește despre căsătoriile anterioare. „Dovada că nu am căsătorii la activ și nu vreau să fiu poligam”, a mărturisit soțul Adrianei.

Adriana Bahmuțeanu și George s-au cununat în biserica românească din Ucraina

S-au căsătorit în biserica Bănceni

Adriana și George s-au căsătorit în biserica Bănceni din Ucraina, în semn de protest pentru că sfântul lăcaș va fi închis. De altfel, bruneta susține că a fost ultima slujbă care s-a făcut în limba română. Biserica Bănceni este aceeași în care preoții au avut mari probleme pentru că au refuzat să treacă la ritul vechi. În fața Domnului, George a purtat o cămașă tradițională albă, iar Adriana a îmbrăcat costumul popular.

Mirii în biserica din Ucraina

„Suntem în Bucovina, la nașii noștri”

După evenimentul religios, au mers în Bucovina pentru a sărbători. „Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cununie.

Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română. Ăsta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV.

Recomandarile noastre