Exclusiv. Alex Bodi a ajuns viral. Mai e puțin și le ia pâinea influenserițelor

Exclusiv. Alex Bodi a ajuns viral. Mai e puțin și le ia pâinea influenserițelor
Controversatul om de afaceri Alex Bodi a reușit, în timp record, să își „crească” o comunitate online puternică. El, care nu avea cont pe Instagram,  pentru că, după cum spunea Bianca Drăgușanu – cât încă erau împreună –  nu are nevoie, din moment ce o are pe ea. Acum el trage tare, să recupereze. 

Zilele acestea, Alex Bodi a ajuns viral cu o postare de pe Instagram. Zeci și zeci de români din țară și din diaspora i-au preluat postarea și au distribuit-o mai departe.

După ce a ieșit din arestul preventiv, unde a stat o lună, în toamna anului trecut, Bodi a decis că e timpul să revină și pe Instagram. În câteva zile a depășit 10.000 de urmăritori, după ce și-a activat contul. Apoi a avut probleme, fiind atacat de hackeri. În final, a reușit să scape de probleme și e foarte activ pe social-media.

Nu de puține ori, postările lui sunt preluate de alții. Anul trecut a distribuit o poezie, care a avut succes, dar sa ultima postare s-a viralizat de-a dreptul.

„Dacă „frustrarea” era o boală… existau mai multe cazuri decât de COVID și unii stăteau numai în perfuzii!!!” – a filozofat Bodi la Insta Story. Fanii lui din țară și din străinătate s-au înghesuit să preia și să îi redistribuie mesajul, unii cu comentariile de rigoare. „E amuzant pentru că e adevărat”, a comentat unul dintre fani.

Alex Bodi a ajuns viral. Se transformă în coach motivațional?

Bodi are de mai mult timp o aură de gânditor, iar postările sale ating, de multe ori, profunzimea vieții, fiind foarte apreciate de fani din această cauză. El scrie foarte frumos despre cât de importante sunt fiicele sale în viața lui și ce sentimente are un părinte atunci când își strânge copilul în brațe.  Iată un exemplu. „Simți cea mai mare liniște sufletească atunci când îți faci copiii sa zâmbească!!”, a scris Bodi alături de o imagine în care o ține pe genunchi pe fiica sa cea mică, Selena.

Dar fostul soț al Biancăi Drăgușanu are și alte mesaje înțelepte pentru cei peste 32.000 de fani cât numără în prezent. A adunat peste 2.500  de aprecieri la următoarea postare din 18 ianuarie. A făcut postarea din mașină, în timp ce mergea la înfățișarea de la Tribunalul Craiova.

Așadar, în timp ce procurorii caută probe în ancheta declanșată și scriu la rechizitoriu, Alex scrie mesaje sfătuitoare.

Așa cum știți, Alex Bodi e în arest la domiciliu, de la finele lui 2020. El are calitatea de suspect într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Iată ce scria. „Încrederea în sine nu înseamnă să intri într-un loc, să ții nasul pe sus și să te gândești ca ești cel mai bun de acolo!! Încrederea autentică în sine e atunci când intri undeva și nu simți nevoia sa te compari cu NIMENI! Tu, doar trebuie să zâmbești…”. Alex Bodi mai are și alte mesaje la fel de motivaționale. „Prietenii adevărați rămân mereu lângă tine, indiferent de timp sau împrejurări!!”, e una din ele.

Cea mai interesantă e însă în limba engleză. S-a fotografiat în oglindă. „When you look in the mirror you need to know one thing: you are your only competition!” (n.r. Când te uiți în oglindă trebuie să știi un singur lucru: tu ești singura ta competiție”. Prima postare pe noul său cont Instgaram, activat în urmă cu șapte săptămâni e din aceeași zonă motivațională:  „What doesn’t kill you,makes you stronger!” (n.r. – Ce nu te omoară, te face mai puternic).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodi Alex (@officialbodialex)

Sursa foto: Instagram

Marilyn Monroe iubea fără limite. Un singur bărbat însă i-a dus flori la mormânt timp de 20 de ani, 3 zile din 7