Exclusiv. Alex Bodi, instabil pe rețelele sociale. Iată ce face

Exclusiv. Alex Bodi, instabil pe rețelele sociale. Iată ce face
Comportamentul fostului soț al Biancăi Drăgușanu pe rețelele sociale este absolut curios. Ceea ce se întâmplă de câteva zile întrece orice imaginație.

Vă amintiți, poate, că după ce a bătut-o crunt pe Bianca Drăgușanu, cei doi s-au împăcat (e drept, pentru scurt timp), iar în acel context, la un moment dat, blondina spunea că lui Alex Bodi nu îi trebuie Instagram, pentru că o are pe ea. După ce s-au separat, Bianca a șters din ultimele fotografii postate cu ea și Bodi.

Omul de afaceri din Mediaș are un cont de Facebook, unde e destul de activ. Recent a adăugat o mențiune, și anume că e „businessman la Alex Bodi”. Are și site cu numele lui.

Cine îi șterge conturile lui Bodi de pe Instagram?

După ce a stat mai bine de o lună în arest preventiv, odată plasat în arest la domiciliu, Bodi a simțit nevoia să se afișeze și pe Instagram. Și-a creat un cont: @bodialex06. În timp record acesta a adunat bine peste 10.000 de fani. Anul acesta, contul a dispărut. Și-a făcut altul: @officialalexbodi.

Zilele trecute își vărsa năduful pe Facebook, explicând ce s-a întâmplat, și anume că i-ar fi fost șters contul. „Cine s-ar preta să-ți închidă contul de Instagram pentru a 3 a ora?? Doar cineva frustrat și care nu suporta sa te vadă fericit!!! Mie unul mi-e scârbă sincer și mi-e mila de asemenea persoana!!”. De o săptămână a apărut și nu alt cont, la comun cu logodnica lui: @alexbodi.dariaradionova.fan.

În ce limbă comunică Alex Bodi cu logodnica lui

În ciuda problemelor cu rețelele sociale, Bodi defilează cât se poate de fericit și îndrăgostit alături de noua sa iubită și logodnică. Daria Radionova a distribuit, pe propriul cont de socializare, dar și pe contul comun, un print-screen dintr-un dialog pe Whatsapp dintre cei doi.

Bărbatul îi spune: „Bună, sunt destinul tău”. Dialogul se poartă în limba engleză.

De altfel, tânăra moldoveancă ce trăiește și are afaceri în Londra a și mărturisit, într-o sesiunea de răspunsuri la întrebările fanilor pe Insta Story că nu vorbește prea bine limba română. Daria Radionova a spus: „Înțeleg puțin românește”.

Sursa foto: Instagram

Adrian Năstase cu lacrimi în ochi. Vă e dor de mama?

Recomandarile noastre