Exclusiv. Anamaria Prodan o plesnește din nou pe amantă. Ironia din poză e evidentă

Exclusiv. Anamaria Prodan o plesnește din nou pe amantă. Ironia din poză e evidentă
Dacă știe cineva să facă aluzii sau să dea peste nas, cu artă și stil, atunci e vorba, cu siguranță, de Anamaria Prodan. Dincolo de cariera ei de succes, aceasta pare că și-a luat doctoratul în atitudine.

Separarea de soțul ei vedetă, nu e facil, dar Anamaria Prodan știe cum să sară virtual și la gâtul amantei. Ca orice femeie care suferă că dragostea i-a fost înșelată, impresara a avut replici acide. Dar știe să și le dozeze așa de bine încât totul e la limită. Se înțelege clar ce vrea să spună, dar nu poate fi acuzată de nimic.

Ultima ei postare, făcută astă noapte, târziu, pare o replică față de tânăra despre care se spune că i-ar fi parteneră lui Laurențiu Reghecampf.  După ce, ieri, i-a cântat lui Reghe, din mașină, că e suficient de puternică, a urmat încă o replică. Dură de tot, pentru cei care au capacitatea să înțeleagă.

Cât de fericită este Anamaria Prodan

„Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anunit motiv. Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo. Eu toată viața mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi pe soțul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem. Trebuie să fim cei mai buni.

Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Anamaria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasa numai lucruri frumoase”, a răspuns Anamaria Prodan într-un interviu acordat unei jurnaliste de la RTV.

Teoria cartofului

Acum, replica dură vine din… teoria cartofului. Anamaria Prodan a distribuit o imagine în care poartă o ținută de mii de euro, realizată de o mare casă de modă, cu tiară strălucitoare pe cap, în timp ce pășește pe covorul roșu. „Nu orice cartof poate ajunge star chips” a scris vedeta într-o parte a imaginii.

Ca să fie sigură că nimeni din cei vizați nu ratează postarea, a distribuit-o și la InstaStory, imediat după ce a postat-o pe contul ei de socializare. Despre ironia fină știu și fetele ei, cele mari. Sarah, una din ele, i-a și răspuns la postare cu multe hohote de râs.

Sursa foto: Instagram