Gelozie. Anda Adam își dă arama pe față cu noul logodnic. S-a certat cu o tipă care flirta cu fostul ei soț, iar acum își arată din nou colții

Gelozie. Anda Adam își dă arama pe față cu noul logodnic. S-a certat cu o tipă care flirta cu fostul ei soț, iar acum își arată din nou colții
Exclusiv. Anda Adam trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei alături de un logodnic romantic și grijuliu. Bărbatul a avut grijă să regizeze cea mai frumoasă cerere în căsătorie, iar acum deschide pentru el și aleasa lui un club de fițe.

De bine ce-i este, Anda Adam începe să-și dea arama pe față cu noul logodnic. Adevărata Anda Adam este o femeie complexă. Dar, care, așa cum o știți, având în vedere faptele ei din trecut, e o fire tare geloasă. Oare a avut motive de data aceasta?

În martie, anul trecut, cântăreața a avut o ieșire amplă pe rețelele sociale, în care acuza o tânără că „s-ar fi dat” la soțul ei. Artista tocmai descoperise că soțul ei Sorin a schimbat mai multe mesaje intime cu o tânără în mediul online. Deși în perioada respectivă artista nici nu confirma nici nu informa o despărțire de Sorin Nicolescu. Artista a jignit-o și a amenințat-o pe rivala sa, la adresa căreia a avut doar vorbe grele.

„Eu cu Anda nu ne-am văzut, nici cu soțul, deși ea susține că ne-am văzut, de fapt. Eu nu am insistat. Am vorbit cu soțul ei pe video. Dezbăteam subiectul, nu înțeleg de ce este atât de revoltată pe mine, de ce face crize de gelozie, dar atâta timp cât ei doi…nu știu care este relația dintre ei. Nu avea motive să își facă filme și să fie geloasă, atât timp cât și ea își face viața”, a spus, atunci, presupusa amantă, Dana, la Antena Stars.

Anda Adam începe să-și dea arama pe față

Anda Adam a trecut peste, despărțirea de Sorin Nicolescu a fost oficializată, apoi vedeta a ajuns în brațele româno-francezului Yosif Eudor Mohaci. Acesta e topit după Anda. Omul de afaceri nu contenește să o răsfețe pe femeia pe care o adoră. Îi și gătește, o duce în excursii și în vacanțe, are grijă de fetița ei, care, odată cu logodna, a câștigat o soră mai mică. Căci bărbatul are, dintr-o altă căsătorie, o fiică.

Cei doi fac planuri de nuntă și pentru un nou copil. Ba mai mult deschid, împreună, un local de fițe, în Cluj. Iar Anda este geloasă și posesivă și are un mesaj direct față de toate femeile care doar îndrăznesc să se uiete la logodnicul ei: nu puneți mâna, nu vă uitați –   „It*s all mine” ( n.r. – e tot al meu).

Sursa foto: Instagram