Exclusiv. Andreea Bălan s-a băgat deja pe afacerea iubitului Tiberiu Argint. Ce bani câștigă!

Exclusiv. Andreea Bălan s-a băgat deja pe afacerea iubitului Tiberiu Argint. Ce bani câștigă!
Andreea Bălan joacă dur și face bani frumoși. Iar iubitul ei, cel pe care nu și-l afișează dar de care știe toată lumea din iulie, i-a dat, se pare, un contract.  Și nu e vorba doar de asta. Super fericită și împlinită în plan personal, vedeta a trecut printr-o schimbare radicală de look. Când va vedea, Burcea își va mușca pumnii.

Despărțirea dintre actorul George Burcea și cântăreața Andreea Bălan a devenit publică în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi urmează să divorțeze. După o nuntă de vis pe o plajă din California, în 2017, cuplul cu două fetițe adorabile a pus punct relației, și asta deloc în cele mai civilizate condiții.

Cum au ajuns să divorțeze Andreea Bălan și George Burcea

S-a spus că el lipsea cu zilele de acasă, că îi vorbea urât, chiar de față cu copilele, părinții sau bona. În final s-au vehiculat și informații privind consumul de droguri. Andreea Bălan a depus actele pentru divorț și cere și custodia fetițelor. În plus, a declarat că nu e dispusă ca acestea să le cunoască pe iubitele tatălui: ”Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”.

Potrivit Andreei Bălan, totul s-a declanșat după ce Burcea a început să nu mai vină nopțile acasă. Ea rămânea cu fetițele și îl aștepta toată noaptea să se întoarcă, în timp ce bărbatul susținea că ar fi „la prieteni”.

„Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume.

Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a mărturisit Andreea Bălan într-un interviu. Ulterior s-a aflat că în aceeași perioadă, actorul a început să se poarte violent verbal cu cântăreața.

Iubitul de la Bang & Olufsen

Pe de altă parte,  relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint a devenit publică după o petrecere la Yuva, în Vama Veche.

Fratele Soniei Argint Ionescu de la TVR  este arhitect de profesie, absolvind Colegiul Tehnic de Arhitectura I.N. Socolescu și apoi cursurile Facultății de Arhitectură, dar ocupă funcția de manager de vânzări la Bang & Olufsen. Compania unde lucrează tocmai a anunțat că are un parteneriat plătit cu Andreea Bălan: „Parteneriat plătit cu bangolufsen”. 

Acesta a început acum o săptămână când artista care  face muzică serios de 24 de ani ( la 12 ani a lansat primul album) a povestit cum a descoperit niște super căști audio.

„Ca artist am căutat în permanentă calitatea audio supremă, astfel încât muzică mea să ajungă mai departe la ascultător exact așa cum am înregistrat-o și cum a fost produsă în studio. Căștile BeoPlay H9 – Peony de la Bang & Olufsen, sunt perfecte atunci când vrei să-ți asculți playlist-ul sau podcast-ul preferat, indiferent dacă te afli în drum spre birou sau pleci în vacanță”, apostat vedeta.

Argint are grijă de vacanțele Andreei și a însoțit-o, departe de ochii publicului, în locurile unde a călătorit în ultima perioadă cu fetițele ei.

Sursa foto: Instagram