Exclusiv. Aptitudinile nebănuite ale Mihaelei Rădulescu. Cu ele l-a dat pe spate pe Felix

Exclusiv. Aptitudinile nebănuite ale Mihaelei Rădulescu. Cu ele l-a dat pe spate pe Felix
Nimeni nu o întrece pe Mihaela Rădulescu. E o femeie frumoasă, cu un corp superb, dar mai presus de toate, are atitudine de învingător. Ea are însă aptitudini aparte. Despre care Felix știe cel mai bine, pentru că beneficiază din plin de ele.

De ani buni, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Oricât au încercat alții să-i despartă, sunt mai bine ca niciodată. În plus, spune diva, chiar dacă în ultima vreme practic au avut o relație la distanță, aceasta nu i-a făcut decât să se iubească din ce în ce mai mult.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit cât de frumoasă e relația cu iubitul ei, Felix Baumgartner. „Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă. El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o demență absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt ușor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el”, a spus prezentatoarea cu ceva timp în urmă.

Zilele acestea, Mihaela Rădulescu a ținut să le arate fanilor ce aptitudini aparte au  ea și iubitul ei. Despre Felix Baumgartner știe toată lumea că este un parașutist și BASE jumper austriac renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.

Aptitudinile nebănuite ale Mihaelei Rădulescu au loc în bucătărie

Într-un clip pe care românca l-a postat pe contul ei de Instagram, face o paralelă între aptitudinile extreme pe care le au fiecare. În timp ce Felix e capabil de cele mai periculoase cascadorii, Mihaela e expertă în învârtit clătite în aer. Ea a și fost filmată,  cu tigaia în mână, în timp ce prepară desertul preferat. De altfel, nu e prima dată când diva e la cratiță. Acum vreo patru ani, chiar  partenerul ei a filmat-o făcând clătite, și a spus că nimeni nu „bate„ clătitele făcute de iubita sa.

 Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Vedeta a fost căsătorită de trei ori: de la primul soț a rămas cu numele de Rădulescu, apoi Elan Schwartzenberg (2004 – 2008) și Ștefan Bănică (1997 – 1999). Din al doilea mariaj are un băiat, pe Ayan Schwartzenberg.

Sursa foto: Instagram