Exclusiv. Avem dovada elasticității Nadiei Comăneci. Multe tinere nu fac ce poate fosta gimnastă, la 60 de ani

Exclusiv. Avem dovada elasticității Nadiei Comăneci. Multe tinere nu fac ce poate fosta gimnastă, la 60 de ani
Cea mai bună sportivă a tuturor timpurilor, Nadia Comăneci, arată și se poartă de toată invidia, la vârsta ei. Celebra fostă gimnastă are 60 de ani împliniți, dar e mai elastică decât o puștoaică de liceu.

Cu ceva timp în urmă, Nadia a vorbit despre cum reușește să se mențină atât de bine. Care e secretul? A renunțat la carne și dulciuri iar dacă i se face poftă are grijă să mănânce totul cu moderație. Și bineînțeles, niciodată nu renunță la mișcare. Nadia Comăneci, deși nu mai participă la competiții, decât în calitate de susținător, se antrenează constant.

„Nu fac excese culinare, pentru că trebuie să fiu foarte atentă la siluetă. Nu mănânc decât carne de pui sau peşte. Dulciuri nu mănânc, dar dacă mi se face poftă de ceva, gust doar porţii mici. Secretul siluetei este cel puţin 30 minute de mişcare zilnic, mâncare moderată”, s-a destăinuit fosta sportivă.

Nadia Comăneci a schimbat gimnastica mondială

Născută în Oneşti, Nadia Comăneci a schimbat pentru totdeauna gimnastica mondială pe 18 iulie 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, în faţa a cinci milioane de telespectatori, la doar 14 ani, ea a devenit prima gimnastă din istorie care a obţinut nota perfectă: 10. Toată lumea a fost cucerită de graţia, de stăpânirea de sine şi de măiestria ei.

Nadia Comăneci a devenit un model pentru milioane de fetiţe şi a atins culmile popularităţii occidentale în cel mai pur stil hollywoodian. Peste ani, ea a plecat din țară, mai întâi în Canada, apoi s-a stabilit în America, unde trăiește alături de soțul ei, fostul mare gimnast Bart Conner, și de fiul lor, Dylan Paul, care le calcă pe urme.

Cât de elastică este Nadia, la 60 de ani împliniți

Recent, fosta glorie a gimnasticii mondiale a dezvăluit că își menține cu succes elasticitatea, chiar dacă este sexagenară. Ea face un anume set de exerciții, care îi permit să își păstreze articulațiile în cea mai bună formă. Nadia Comăneci a distribuit un video în care arată care e secretul mișcărilor sale suple, puteți să îi urmați exemplul.

Sursa foto: Instagram