Exclusiv. Bia Khalifa nu se lasă asa ușor, s-a dus la vrăjitoare. Ce i-a cerut fosta parteneră a lui Fulgy

Exclusiv. Bia Khalifa nu se lasă asa ușor, s-a dus la vrăjitoare. Ce i-a cerut fosta parteneră a lui Fulgy
După scandalul care a început cu Fulgy, Bia Khalifa încearcă să-și găsească liniștea. Primul pas a fost să meargă la prezicătoare să vadă ce-i rezervă viitorul.

Bia Khalifa s-a decis să facă lumina în viața ei și vrea să știe de unde vin problemele. A mers la prezicătoare să vadă ce spun cărțile la drum de zi sau drum de seară.

Bia a postat recent o fotografie pe contul de socializare, unde apare alături de tămăduirea Larisa. Bia și-a pus sufletul pe tavp în fața vrăjitoarei și se pare că fosta iubită a lui Fulgy a fost extrem de mulțumită de prestația acesteia, pentru că i-a făcut și reclamă: „O femeie de nota 10”.

Bia Khalifa s-a dus la vrajitoare

Ce-o fi căutat la vrăjitoare, doar ea știe, dar un lucru e clar. Bia încearcă cât poate să-și schimbe soarta, să-și facă o familie, așa cum spus cu ceva timp în urmă și să aducă pe lume un copil. Și dacă nu s-a putut cu fiul Clejanilor, atunci sigur se va găsi un bărbat care să o facă fericită. Oare Viorica de la Clejani știe pe unde umblă femeia pe care vroia să o facă noră?

I-a făcut plângere penală lui Fulgy

Recent, Bia Khalifa s-a enervat îngrozitor și, pentru că nu mai putea să suporte amenințările și comportamentul lui Fulgy, aceasta a făcut un ultim pas și s-a dus la poliție unde i-a făcut plângere. Blonda n-a vrut să dea nici un fel de detalii, dar sora ei, Joanna le-a spus tuturor ce se întâmplă acum în viața fostei partenere a lui Fulgy.

„Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

„Platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a spus Joanna, sora Biei Khalifa, pentru Spynews.

Recomandarile noastre