Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a săturat să i se spună că e blondă. Vă place ce și-a făcut?

Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a săturat să i se spună că e blondă. Vă place ce și-a făcut?
Aflată în plin scandal cu manelista Carmen de la Sălciua, Bianca Drăgușanu a decis că e momentul să treacă printr-o nouă schimbare și să arate lumii întregi cine e cea mai tare. După ce și-a făcut unghiile, ieri, a decis că e nevoie să schimbe mai mult în viața ei. A luat o decizie radicală.

Prezentatoarea TV este acum de nerecunoscut. Nu știm ce părere are Alex Bodi, dar fiica Biancăi și a lui Victor Slav pare destul de încântată. Bianca Drăgușanu și-a pus extensii, acum are păr lung și, mai mult decât atât, și-a schimbat culoarea.

Sătulă să i se spună că se poartă ca o blondă, Bianca a renunțat la culoarea de păr cu care îi stă cel mai bine și s-a făcut șatenă. În plus, și-a lungit semnificativ podoaba capilară, apelând la extensii de păr natural.

„M-am îndrăgostit de noua mea culoare de păr”, a scris Bianca Drăgușanu pe un cont de socializare.

Drăgușanca propune fapte umanitare „fără poze”

Dar scandalul cu Carmen de la Sălciua continuă. Bianca Drăgușanu i-a reproșat că s-a dus „cu două pungi de pufuleți” la o femeie săracă și și-a făcut poze cu ea ca să demonstreze actul de generozitate.

„Nu vă mai uniți împotriva mea că pierdeți timpul și energia. Puneți mână de la mână, astea, mai deschideți DEX-ul, că, se pare, de bine, de rău, eu nu sunt o agramată și chiar vorbesc limba română corect gramatical. Deci, dragele mele cârtițe, voi face o ședință cu voi, dacă vreți să ne unim, în fața blocului meu, să punem mână de la mână, leu de la leu, să cumpărăm femei un set de polonice, să-i facem o bucătărie”, a transmis Bianca. Ea a mărturisit că Alex Bodi e cel care o sfătuiește.

Cu ce notă a luat Bianca Drăgușanu bacalaureatul

„El chiar a venit cu ideea și mi-a spus haide iubirea mea, că tot vin sărbătorile, să facem niște gesturi frumoase pentru niște oameni nevoiași, fără să ne știe lumea. Nu că ar fi prima oară. Noi nu simțim nevoia să ne lăudăm dacă ajutăm pe cineva.

Acum, serios, haideți să facem ceva prin fapte pentru oamenii nevoiași, un gest frumos, umanitar, fără poze fără să ne dăm mari, fără să ne lăudăm, pentru oamenii care chiar au nevoie de lucrușoare, de mâncare, de bani, de ce nu? Hai să ne unim. Cine are inițiativă să-mi scrie în privat. Accept greșelile gramaticale, pentru că eu nu am făcut facultatea la Oxford, dar am luat Bac-ul cu media 9. Ce ziceți despre asta, că nu sunt doar frumoasă, sunt și deșteaptă!”, a concluzionat Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram

Mihai Constantinescu a avut întotdeauna o femeie în umbra lui. Secretul pe care l-a cunoscut doar Simona