Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pe urmele lui Bodi și Daria. Imaginea momentului

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pe urmele lui Bodi și Daria. Imaginea momentului
Nu cu mult timp în urmă apăreau semne că se reface un cuplu care a dat multă apă la moară lumii mondene din România. Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, s-a reîntâlnit cu ultima sa logodnică, la Londra, unde Daria Radionova trăiește.

Acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mers pe urmele lui Bodi și Daria. E un nou moment în care Bianca să ne arate cât de asumată este relația ei cu iubitul ei, cunoscutul om de afaceri. Blondina nu s-a abținut și, după ce a postat o fotografie cu ea în fața unui hotel celebru din capitala Regatului Unit, a mai venit cu o serie de postări. De data aceasta la story, ca să nu rămână mai mult de 24 de ore.

După modelul de la Roma, când Bianca și Gabi s-au fotografiat unul în brațele celuilalt, acum au reluat poza, în Londra. Cei doi par extrem de fericiți și împliniți împreună. Mai mult, Gabi a dus-o pe Bianca într-un local exclusivist, unde li s-au servit feluri de mâncare aparte, gătite chiar în fața lor.

Cine e cealaltă femeie care a intrat în peisaj

Se pare că distracția celor doi amorezi nu e doar în doi. La Londra, ei s-au întâlnit și cu o bună prietenă (a Biancăi), alături de care aceasta s-a și fotografiat, în oglinda din cameră.

Ana trăiește la Londra, e frumoasă și face mult sport, după cum se poate deduce din postările ei pe rețelele sociale.

Gabi Bădălău își sfidează mama

Plecarea la Londra pare că le dă planurile peste cap mamei lui Gabi Bădălău și fostei sale soții. Conform presei de cancan, cele două s-ar fi aliat, săptămânile trecute, pentru a o îndepărta pe blondină de Gabi.

Din ceea ce vedem, planurile nu le-au reușit. Gabi Bădălău pare să își asume tot mai mult povestea de amor cu Bianca, chiar și fără binecuvântarea mamei sale care, din ce se vorbește nu o prea „înghite” pe fosta soție a lui Alex Bodi.

Sursa foto: Instagram