Exclusiv. Ce a făcut Brigitte Pastramă pentru fiul ei. Imaginile momentului

Exclusiv. Ce a făcut Brigitte Pastramă pentru fiul ei. Imaginile momentului
Relațiile au fost turbulente între Brigitte Pastramă și fiul ei din prima căsnicie, Robert. Puștiul, care este adult deja, și care în trecut își dorea o carieră de DJ, a supărat-o foarte mult pe mama lui. Dar, înainte de Paști pare că cei doi au decis să revină la sentimente mai bune unul față de altul.

Toată lumea își amintește scandalul în care Brigitte și-a dat fiul afară din casă acuzându-l pe acesta că i-a distrus un apartament, proprietate personală, pe care i l-a pus la dispoziție pentru a locui, în București. Puștiul pur și simplu a „decorat” apartamentul cu grafitti. De acolo a urmat o serie de scandaluri care s-au consumat, multe din ele în fața lumii, prin intermediul presei. Cei doi s-au certat în trecut și de la bani, băiatul acuzându-și mama că nu-i pune la dispoziție partea lui din averea moștenită în urma decesului tatălui său.

Robert Sfăt  țipa în gura mare că l-a bătut mama

Brigitte Pastramă a vrut să-și responsabilizeze copilul și l-a introdus în lumea afacerilor, anul trecut, lăsând pe mână lui Robi restaurantul ei din Timișoara. Era bucuroasă că acesta are o ocupație.

„Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el. Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bun”, a povestit atunci Brigitte. Apoi a avut un șoc.

La finele anului trecut, vedeta a vrut să-i facă o surpriză fiului și s-a dus în vizită. Era să cadp din picioare când a văzut în ce hal se prezenta locuința, fiind pur și simplu vandalizată. Iar vinovatul a fost chiar Robert. Brigitte a făcut o criză de nervi când a constatat că mobilierul era făcut praf, iar pereții plin de grafitti.

„Nu pot să cred! Îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro. A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta.

Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata”, a mărturisit Brigitte. Departe de a-și cere scuze, Robert a răbufnit și și-a dat afară din casă propria mamă, țipând cât a putut că l-ar fi bătut. ”Ia mâna de pe mine! M-ai bătut când m-ai dat afară din casă ultima dată. Ieși afară din apartamentul tău! Vreau să fac doar muzică, atât”, a afirmat Robert.

Brigitte Pastramă și copiii ei au renovat apartamentul distrus de Robert

Când toate păreau că nu mai au cale de întoarcere, iată că Brigitte Pastramă reia relațiile de mamă bună cu fiul ei. De câteva zile Brigitte postează constant clipuri în care apare la restaurant în compania celor doi copii ai ei. Așa cum știți, soția lui Florin Pastramă are doi copii din două căsătorii anterioare, un fiu, Robert Sfăt, de 23 de ani și o fiică, Sara Torj de 16 ani.

Brigitte Pastramă am mai fost căsătorită în trecut și cu tenismenul Ilie Năstase însă cei doi nu au avut copii. Pe de altă parte Brigitte, care are în prezent 45 de ani, a declarat că își dorește foarte mult să mai devină mamă și să îi aducă pe lume soțului ei un urmaș.

Pe lângă faptul că își filmează copiii la masă, Brigitte a intrat peste ei în apartamentul în care locuiește băiatul. Fosta miss România o filmat încă din scara blocului și a arătat fanilor ei, în detaliu, cum a fost recondiționată garsoniera în care locuiește acum Robert. Pur și simplu pereții au fost curățați și s-a lipit tapet peste tot, toată amprenta artistică lăsată în trecut de fiul rebel a dispărut ca prin farmec. „Eu am făcut asta”, declară de câteva ori fiul brunetei. Ea menționează că renovarea apartamentului a fost o muncă de familie, la care a lucrat ea și copiii ei.

Zilele trecute, Robert s-a fotografiat cu un rucsac de Glovo în spate.

Sursa foto / video: Instagram