Exclusiv. Ce a fost în stare Bianca Drăgușanu să-i facă animalului ei de companie. Oamenii sunt șocați

 Exclusiv. Ce a fost în stare Bianca Drăgușanu să-i facă animalului ei de companie. Oamenii sunt șocați
Bianca Drăgușanu are un fel aparte de a-și trăi viața și asta implică toate ființele din jurul ei. Nu îi ajunge cum se expune, e foarte atentă să îi implice și pe ceilalți și să îi înfrumusețeze după bunul ei plac.

Ce a fost în stare Bianca Drăgușanu să-i facă animalului ei de companie i-a pus pe jar pe iubitorii de câini. Dar pentru cum s-a ajuns acolo, există explicații.

Biancăi Drăgușanu îi place la nebunie să le arate urmăritorilor săi de pe rețelele sociale cât de bine arată și cât de versatilă este. Nu de puține ori poartă peruci, asta după ce că obișnuiește să-și schimbe culoarea părului cât se poate de des. Nu odată a explicat că merge aproape săptămânal la manichiură.

Din metodele de înfrumusețare la care apelează Bianca Drăgușanu nu lipsesc și intervenții estetice mai mult sau mai puțin invazive. Nu a făcut niciodată un secret că își injectează botox sau acid hialuronic. Ba mai mult, le-a dus pe sora și pe mama ei să le aplice aceeași procedură.

Ce a fost în stare Bianca Drăgușanu să-i facă animalului ei de companie

Bianca Drăgușanu este foarte atentă și cu felul în care arată fiica ei și a lui Victor Slav. Deși micuța abia merge la grădiniță, Bianca a transformat-o într-o adevărată fashionista. Zilele trecute, fetița proba, cu ajutorul mamei sale, primele ei meșe de păr lung. Bianca Drăgușanu nu i-a vopsit fiicei sale podoaba capilara încă, dar a intervenit pe altă ființă dragă cu care trăiesc împreună.

La începutul acestei ierni, Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un animal de companie. Este vorba de un cățel din rasa Pomeranian. Alb și pufos. Care, în prezent, este alb cu roz și pufos. Bianca Drăgușanu, care este obișnuită să meargă cât poate de des la salonul de coafură, l-a dus și pe animal ca să i se coloreze blană. În prezent patrupedul are lăbuțele și ciuful din vârful cozii de culoare roz fucsia.

Sursa foto: Instagram