Exclusiv. Ce face Daria Radionova singură acasă la Bodi

Exclusiv. Ce face Daria Radionova singură acasă la Bodi
Sunt deja două săptămâni de când omul de afaceri Alex Bodi este „ la beci”, iar tânăra sa logodnică îl așteaptă în vila sa din București și-i trimite mesaje de iubire. Ea și-a găsit însă de lucru cât timp acesta e închis. Și are și un companion, bărbat.

Daria Radionova și companionul ei au ajuns la mall, unde, după ce tânăra a schimbat niște bani, au intrat într-un magazin de cosmetice. Daria conduce cu mare pasiune Bentley-ul lui Bodi, aceasta fiind mașina cu care se deplasează de când a ajuns din Londra la iubitul ei. Și de data aceasta, tot cu Bentley-ul a fost la cumpărături.

Bărbatul care o însoțea ar putea fi unul din oamenii de încredere ai lui Bodi, menit să nu o lase pe tânără singură și plictisită, cât el lipsește. Plus că știe să care bine sacoșe de la Burberry.

Alex Bodi a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 13 noiembrie. El are calitatea de suspect într-un dosar greu, instrumentat de DIICOT Craiova. Infracțiunile menționate în dosar sunt proxenetism, șantaj, trafic de persoane, trafic de droguri de mare risc.

Cât a „spart” Daria Radionova la mall doar pe cosmetice

De când i-a fost arestat iubitul ce i-a pus pe deget un inel similar cu cel de 10.000 de euro pe care i l-a dat și fostei sale soții, Bianca, Radionova încearcă să își umple timpul. Își fotografiază posteriorul generos în oglinizile din dressing-ul lui Bodi, iar ieri a organizat o ședință foto cu cosmeticele cumpărate din mall. Pe care le-a și arătat fanilor pe InstaStories. Alături de fotograf, în  casă a mai fost cel puțin încă o tânără, atmosfera părând destul de relaxată și jovială.

A „spart” ca nimic 1000 de dolari pe puțini, la mall, numai pe cosmeticele ZO Skin Helath, dar shopping-ul a continuat și pe la magazinele altor case de modă.

„Las lumea să mă bârfească”

Daria le-a permis celor peste 257.000 de fani ai ei să îi pună întrebări, la unele răspunzând cu versuri. Îi este dor de Bodi, de nu mai poate. Toate postările ei încep și se termină cu el.

Două eclere lângă un cappucino, cu mesajul „I miss you so much” (îmi e dor de tine așa mult”, sau melodia care definește momentul relației dintre ei, „You are the reason”, Calum Scott. Nu lipsește din peisaj nici motanul.

Întrebată cum depășește bârfele din partea persoanelor invidioase, Daria a replicat: „Las lumea să mă bârfească și să facă ceea ce vrea. Adevărul este că aceste persoane își petrec timpul gândindu-se la mine, ceea ce înseamnă foarte mult, și îmi place. De asemenea, bârfele și poveștile de rahat nu mă fac persoana rea care mă vor ei. Când cu adevărat nu îți pasă ce cred alții despre tine, ai ajuns la un nivel grozav de libertate!”, a explicat Daria Radionova.

Sursa foto: Instagram

Ce i-a lipsit nevestei lui Pepe la tribunal. Instanța nu i-a dat nicio șansă, ba a pus-o să și plătească!