După o săptămână petrecută cu afaceri și distracții în Dubai, Bianca Drăgușanu a revenit acasă. Exact la țanc ca să poată urmări pe toate televiziunile perchezițiile la vila lui Bodi și reținerea sa. Proaspăt despărțită definitiv de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu savurează în tăcere momentul și se jură că nu știa nimic de spre afacerile tenebroase ale celui care i-a fost soț și iubit. Mai postează mesaje cu dublu înțeles pe contul de Instagram, despre înțelepciune.

„Transformare a judecății un compasiune este un proces al chimic interior inestimabil. Dacă reușești exact în momentul în care ești m-ai supărat pe cineva sau pe tine, să pășești din judecată în compasiune, nu numai că produci vindecarea în tine, dar o aduci și în exteriorul tău, în cei pe care i-ai judecat și condamnat”, a scris Bianca Drăgușanu. ”Nu înceta să te rogi”, a mai postat aceasta. Am putea crede că e satisfăcută de turnura pe care a luat-o viața bărbatului care i-a făcut zile fripte și vânătăi.

Cum o face Bianca Drăgușanu gospodină pe fiica sa

Odată încheiată povestea tumultoasă cu Alex Bodi, și fără niciun pretendent serios la orizont (încă), Bianca Drăgușanu pare să aibă mult timp liber. Și-a recuperat fetița de la tatăl ei, Victor Slav, și se ocupă serios de educația ei. Mai întâi, joi dimineață, cele două s-au uitat la un film educativ: Maleficent: Suverana răului.

I-a explicat una, alta, apoi, ca o mamă exemplară, au trecut în bucătărie, să prepare micul dejun. Fetița a spus că nu vrea să mănânce, dar s-a oferit să învețe să facă omletă și a început să mestece de zor ouăle într-un bol, cu lingurița.

Bianca a ținut să o învețe pe Sofia-Natalia, fiica ei și a lui Victor Slav, în vârstă de 4 ani, cum se sparg ouăle pentru omletă, de marginea vasului în care vor fi amestecate. Cum micuța nu prea avea curaj să izbească oul de marginea, mama i-a sărit în ajutor cu o super lecție de viață: a spart oul în două folosindu-și unghiile lungi ca niște gheare!

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. O super-vedetă de televiziune se confruntă cu o erupție într-o zonă intimă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri