Exclusiv. Ce nume i-a găsit Gina Pistol fetiței ei

Exclusiv. Ce nume i-a găsit Gina Pistol fetiței ei
Nu e tocmai ușor să fii însărcinată. Femeile care au trecut prin asta, sigur ne dau dreptate. Gina Pistol e copleșită de toate stările. Așa că ia decizii radicale. Una după alta, cu viteza luminii!

La sfârșitul săptămânii trecute, Gina Pistol a decis că are nevoie de o schimbare de look. Zis și făcut. Iubita lui Smiley arată acum total altfel. Părul ei, tuns bob, a dispărut. Gina a simțit nevoia să facă niște confesiuni în fața fanilor. Ea a vorbit fără să se mai ascundă despre stările prin care trece.

Ciudate, rău. „Dacă par isterică, nu par, chiar sunt. Îmi pierd răbdarea foarte ușor. Nu am răbdare cu nimeni și nimic”, a recunoscut Gina Pistol.  Apoi a trecut brusc la alt subiect.

„Să vorbim despre frumusețe”, spune vedeta. E foarte fericită de noul ei look. Cum am spus, în week-end, a trecut pe la hair stylist. Acum Gina Pistol are păr lung, plete bălaie care  ajung până în zona bustului. Nu a făcut o vrajă, ci și-a pus extensii, și e foarte mândră de ele.

Cum o alintă Gina Pistol pe fetița ei din burtică

Dar marea dezvăluiri a Ginei e burtica! E așa mândră de ea. O mângâie și vorbește tot timpul  cu fetița ei și a lui Smiley. O alintă și îi spune „gărgăriță”.

„Se mișcă gărgărița asta într-una. Măi suflețelul lui mama! Draga de ea!”, îi spune cu toată dragostea. Aproape în fiecare zi, Gina îi pune muzică fetiței ei.

A primit o burtieră specială, în care pune o pereche de căști. „Am această burtieră, iar înăuntru pun căști și aproape în fiecare seară îi pun muzică bună”, mărturisește mămica grijulie. Știe și ea că muzica ajută foarte mult la dezvoltarea armonioasă a copilului, și e indicat  ca acesta să vină în contact cu ea încă din viața intrauterină.

Ce pofte are mămica Gina

Dar stările Ginei nu se opresc aici. Vă amintiți că Rețete și vedete a scris că Gina a reușit performanța de a da gata un borcan cu dulceață de căpșuni. Duminică a comis-o din nou. Și mai și! „Legenda spune că nu se înțeleg bine”, comentează Gina Pistol și ne arată ce face.

Ce credeți? Mănâncă înghețată și bea bere. Bere fără alcool, căci e o mamă responsabilă, iar alcoolul nu face bine copilului. Dar, totuși, combinația e tare de tot!

Iar după berea cu înghețată de duminică seara, Gina Pistol a dat fuga în Pipera la o patiserie grecească unde se găsește cea mai bună Portokalopita, o prăjitură grecească fabuloasă.

Gina nu trebuie să-și facă probleme de aceste pofte care vin peste orice femeie însărcinată. Ale ei sunt normale. Dar au existat femei care, pe perioada gravidiei, au avut pofte extrem de ciudate, iar medicii au multe povești de genul acesta. Unele femei au mâncat cărămidă, var de pe perete sau zaț de cafea.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Irina Rimes, nemulțumită de „prestația” intimă a iubitului? Iată cum compară!