Lidia Buble nu se desparte de cadoul primit de la Răzvan Simion. Îl iubește

Lidia Buble nu se desparte de cadoul primit de la Răzvan Simion. Îl iubește
Una e brunetă și abia a venit dintr-o vacanță exotică, alta e șatenă și poartă extensii. Ambele nu mai pot de dragul animalelor lor de companie.

Adelina Pestrițu a fost așa bine întâmpinată de pudelul ei arămiu încât a decis să îi facă o surpriză. Vedeta brunetă tocmai a revenit, dintr-o vacanță exotică, în care a plecat cu familia, înainte de Paști. Imediat ce a intrat pe ușă, cățelul Adelinei nu a mai știut cum să își manifeste bucuria.

I-a sărit în brațe, i-a țopăit în pat, a urmat-o peste tot în casă, numai să nu o scape din ochi. I-a fost tare, tare dor de ea, după cum se vede și în imaginile video surprinse de Adelina Pestrițu și postate la story, pe Instagram.

„Cuiva i-a fost tare dor de mine și pentru iubirea asta necondiționată, îi fac cinste, mâine, cu un look fresh”, a dezvăluit  cunoscuta influenceriță. Câine a reușit să îi mai ia din supărare. Vedeta are cel puțin două motive. Primul, că i s-a terminat vacanța în paradis, iar acasă e frig, încă. A doua, că a pierdut din nou procesul cu Oana Zăvoranu, un proces în care a solicitat daune de 100.000 de lei.

Lidia Buble îl răsfață maxim pe câinele primit de la Răzvan Simion

Tot în timp ce așteaptă sî vadă turnura pe care o ia procesul ei, în care e judecată pentru dare de mită, Lidia Buble, și-a adus acasă cățelul, un pomeranian alb, pe nume Bubbly. Acesta e un cățel pe care l-a primit, încă de pui, de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. Iar la despărțire, „copilul a rămas cu mama”, cu s-ar putea spune.

O vreme, până s-a acomodat n noua sa locuință, Lidia l-a dus pe patruped la părinții ei, la Hunedoara, dar acum l-a luat înapoi.

Ea nu prididește să posteze imagini drăgălașe cu animalul ei de companie. Lidia Buble este o artistă care nu-și refuză niciun capriciu, iar același lucru este valabil și pentru patrupedul ei, Bubbly. Vedeta își răsfață câinele și îl ține numai în puf. Recent Lidia Buble a postat recent un clip pe rețelele de socializare în care îl duce pe micuțul ei patruped la veterinar, întrucât a avut câteva probleme de sănătate.