Exclusiv. Ce rutină de dimineață are Adela Popescu

Exclusiv. Ce rutină de dimineață are Adela Popescu
Adela Popescu are o rutină clară de dimineață și nu se abate de la ea nici acum, când este însărcinată cu al treilea copil. Prezentatoarea se trezește la o oră la care mulți încă dorm.

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă cel de-al treilea copil al cuplului, care va fi tot un băiețel, după cum a anunțat chiar Adela. Cuplul are deja doi băieți, pe Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Prezentatoarea și-a anunțat sarcina în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, atunci când a și spus că se va retrage pe perioada sarcinii. Locul i-a fost luat de Lora, care a preluat frâiele alături de Cove. Acum, Adela Popescu a dezvăluit ce rutină are de dimineață.

Deși așteaptă un copil, vedeta este extrem de activă și nu se dă în lături când vine vorba de treburile casei, sau de vacanțe. Recent, Adela și Radu Vâlcan au fost plecați într-o vacanță în Maldive. Acolo s-au relaxat pe plajele însorite. În urmă cu câteva luni, cei doi s-au mutat și în casă nouă, mai ales că familia se va mări în câteva luni. 

Adela Popescu are o rutină strictă de dimineață. Se trezește la 7:00 

Sigur că probabil prezentatoarea și-ar dori să poată dormi până la prânz, însă acest lucru nu este posibil atunci când ai doi copii în casă. Într-o postare recentă pe Instagram, vedeta a dezvăluit rutina ei de dimineață.

„Trezirea la 07:00 și Andrei jucându-se frumos, în liniște, timp în care eu pregăteam cafeaua și așteptam să se trezească și ceilalți băieți”, a scris Adela pe rețeaua socială. Nu lipsește nici cafeaua de dimineață, pe care o bea cu soțul ei, Radu Vâlcan, după ce acesta se trezește. „Bem cafeaua asta și ne apucăm de treabă”, a anunțat Adela duminică dimineață la ora 8:00. 

Și chiar s-au apucat de treabă. Adela a pus imediat după o fotografie în care arăta că pregătește micul dejun pentru copii. Acesta constă în fructe în parte, care sunt nelipsite din dieta echilibrată pe care au adoptat-o băieții cuplului. Cu siguranță că Adela este o mamă responsabilă, care dă dovadă de o energie fantastică. Chiar și atunci când este însărcinată. În timp ce copiii par să fie hrăniți sănătos, Adela recunoaște că mai calcă „strâmb” din când în când. „Vă arăt ce vrednicuță am fost în dimineața asta. Și când am văzut soarele pe geam, am zis că trebuie să mănânc ceva bun. Și mi-am făcut acest mic dejun. Cred ca o să revenim la mic dejun pentru voinicei, dar se va numi mic dejun pentru voinicica, adică eu”, spunea Adela într-o postare de acum două săptămâni. Asta în timp ce arăta o farfurie plină de bunătăți. 

Foto: Instagram

Exclusiv. Lidia Buble are vești mari pentru fanii ei: ”Orice este posibil, credeți-mă”