Oglinda unei realități care nu era… reală, s-a crăpat. Pepe a spus atât: Raluca a părăsit domiciliul conjugal, a luat fetițele, ei nu mai sunt împreună, cuplul va divorța la notar, s-au înțeles asupra tuturor aspectelor. Ceea ce în semnă că problemele erau vechi. Ceea ce e de apreciat e nota calmă, cel puțin în aparență, în care se desfășoară lucrurile.

Urmează cel mai discret divorț?

Raluca  tace mâlc. Nu face niciun gest. Nicio poză, niciun story. Între timp, la mijloc sunt fetițele. Rosa Alexandra și Maria Pascu. Acum rămâne de văzut cât de bine se vor înțelege părinții pentru ca ele să nu sufere prea tare în urma separării. Pare că totul e stabilit. Raluca, mama lor, se ocupă de grădinița privată pe care a deschis-o în zona Obor, cu Pepe, când a fost vremea ca prima născută să își înceapă viața de preșcolar. Acum ea e la școală deja.

De când au plecat de acasă, fetițele au avut parte de diverse activități cu mama. Ei bine, noaptea trecută, fetițele au revenit acasă, la Pepe. Ele au petrecut o noapte alături de tatăl lor, și chiar au dormit împreună. A fost un motiv de foarte mare bucurie pentru cântăreț, care, de dimineață, a ținut să împărtășească sentimentul cu fanii săi.

Așa că a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu el, în pat, alături de fetițele lui dragi, chiar când s-au trezit, și mesajul „Bună dimineața”. Maria și Rosa Alexandra sunt foarte bucuroase și ele că au stat cu tatăl lor.

Cine a provocat divorțul

S-a aflat cine este persoana care ar fi provocat divorțul lui Pepe. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, mai ales că relația pe care artistul o avea cu soția sa părea una extrem de bine sudată. În spatele anunțului făcut de artist, care ar fi aruncat întreaga lume mondenă în aer, ar sta o persoană cheie.

Potrivit jurnaliștilor de la CanCan, între Pepe și Raluca ar exista tensiuni mai vechi. Totul ar fi explodat în urmă cu aproximativ doi ani. A intervenit și mama artistului. Iar, de atunci, relațiile dintre noră și soacră nu ar mai fi fost niciodată la fel. Și, se pare, nici cele dintre Raluca și Pepe.

La un moment dat, susține sursa citată, „Pepe ar fi clacat – într-un moment de slăbiciune – cu o renumită și sexoasă patroneasă. Episod peste care Raluca n-ar fi putut trece. De atunci, tensiunile din cuplu ar fi escaladat spre iminentul divorț”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Lidia Buble renunță la detaliul scandalos de pe corpul ei. Îi arată tatălui că devine fată cuminte?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri