Exclusiv. Ce se întâmplă acasă la Dani Mocanu, dincolo de porțile imense. Imaginile vorbesc de la sine

Exclusiv. Ce se întâmplă acasă la Dani Mocanu, dincolo de porțile imense. Imaginile vorbesc de la sine
Manelistul Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș în lumea muzicii din România. El s-a confesat, recent, cu privire la chestiuni intime din viața sa. Și a lăsat să vedem cum e acasă la el.

Acasă la Dani Mocanu, în Ştefăneşti, judeţul Argeş, e un loc aparte. Manelistul a împrumutat tema de design a casei de modă Versace, pentru a-și împodobi casa, poarta și gardul. Încă de la intrare, și-a pus numele afară, ca să știe toată lumea cine e „boss”.

A continuat și pe fațada casei, chiar dacă aceasta se găsește în curte, unde, în stânga și dreapta ușii de termopan alb, și=a pus „M” -ul numelui la loc de cinste. Și pe frontonul casei și-a scrie numele, Dani Mocanu.

Ce se întâmplă acasă la Dani Mocanu

Mare iubitor de animale, Dani Mocanu crește în curtea din Ștefănești găini și căprioare. Dar ar avea și o maimuță, spre deliciul copiilor săi. Conform jurnaliștilor de la Wowbiz.ro, cel mai bine păzit secret al lui Dani Mocanu a fost aflat, și anume acela că are mai mulți copii.

Dani Mocanu e absolut afectuos cu fetițele sale. El a dezvăluit recent secretul vieții lui. „Să te trezești lângă copiii tăi… asta înseamnă să fii mafiot”. „Dani este foarte atent cu toții copiii. Este mai apropiat de unii, se înțelege mai bie cu femeile care le sunt mamă acestora, dar îi iubește pe toți și este tot timpul bucuros să îi vadă și să se joace cu ei.

De fiecare dată vorbește despre copii lui, spune că tot ce a făcut, de fapt, a fost pentru familie și copii, iar averea pe care o are nu se compară cu bucuria de a sta cu fetele sau băieții luia relatat pentru sursa citată un apropiat de-al lui Dani Mocanu.

Întrebat câți copii are, manelistul răspunde ezitant: „trei fete și cred că… doi băieți”. Cu două dintre fetițe a postat cel mai adesea imagini, semn că acestea locuiesc cu el la Ștefănești.

Ce studii a absolvit Dani Mocanu

La începutul anului, când a decis să iasă din industria manelelor, Dani Mocanu a reușit performanța de a se duela cu sine însuți în trendingul YouTube.

 

Piesele lui ocupau primele două locuri în preferințele românilor, cu milioane de accesări. Nu i-a trebuit multă școală lui dani Mocanu pentru a ajunge la această performanță. „Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a relatat, online, Dani Mocanu, care în copilărie a cochetat cu fotbalul.

Sursa foto: Instagram