Exclusiv. Cel mai păzit secret al lui Dani Mocanu, devoalat chiar de el. Ține de infracțiuni

Exclusiv. Cel mai păzit secret al lui Dani Mocanu, devoalat chiar de el. Ține de infracțiuni
Manelistul Dani ține să fie numărul 1 în toate. Când a decis să se lase de muzică și de clipurile în care apăreau femei dezbrăcate, era locul 1 și 2 în trending. Practic, a făcut istorie: în muzica românească nu a mai fost niciun artist capabil de așa o performanță.

Cel mai păzit secret al lui Dani Mocanu a fost devoalat chiar de el. S-a întâmplat într-un live, iar artistul a reacționat imediat. Dani Mocanu nu e genul în care să se ascundă după deget. Dacă a făcut ceva, își asumă faptele. Dacă a ajuns numărul 1 între maneliști (și nu numai), se laudă non-stop cu asta. Dar acum e vorba de altceva.

Cel mai păzit secret al lui Dani Mocanu

În timp ce făcea un live în care se mai lăuda cu realizările sale, Dani Mocanu s-a trezit cu un comentariu acid. El le cerea fanilor în postarea respectivă să-l urmărească pe contul de TikTok,  ca să fie „numărul 1” și acolo. Un fan i-a replicat imediat: ”Ești nr 1 Dani, te urmăresc de când mi-ai furat portofelul, ține-o tot așa”.

Dani Mocanu nu a încercat să ascundă comentariul și nici nu a spus că ar fi o minciună. Replica manelistului a fost de nota 10. „Regele manelelor” a avut o reacție total neașteptată în fața acuzației.

„Frățiorul meu, erau timpurile de așa natură încât a trebuit să facem și bune și mai puțin bune. Sună-mă, și îți dă fratele tău banii înapoi, promit! Acum sunt și eu bine. Te pup”.

Dani Mocanu are mai multe probleme cu legea

De-a lungul  vieții, Dani Mocanu a avut o serie de probleme cu legea. Dar acestea au apărut odată ce a avut o carieră. El a fost condamnat recent din cauza unei melodii care, au arătat procurorii care l-au trimis în judecată, „instiga la ură împotriva femeilor și le încalcă dreptul la gândire”.  E cercetat și pentru că ar fi folosit într-un clip un leu rănit. În plus, a mai comis și o infracțiune rutieră.

@danimocanu10Răspunde lui @damian_andreii♬ sunet original – danielmocanuoficial

Sursa foto: Instagram