Exclusiv. Cine este blonda cu care a fost surprins fostul soț al Ancăi Țurcașiu sărutându-se în mall

Exclusiv. Cine este blonda cu care a fost surprins fostul soț al Ancăi Țurcașiu sărutându-se în mall
Nu s-a uscat bine cerneala pe actele de divorț că fostul soț al Ancăi Țurcașiu pare să-și fi refăcut viața. Papparazi de la cancan.ro l-au surprins pe medicul dentist Cristian Georgescu într-un mall din Capitală, alături de o blondă decoltată și foarte dezinhibată, cu care s-a sărutat pasional de mai multe ori. Oamenii aflați în complexul comercial nu le-au stat în cale, deși nu mai sunt chiar niște adolescenți înfierbântați, și nici copilul femeii, care îi însoțea și care nu pare să aibă mai mult de 9 ani.

Misterioasa blondă a pus mâna pe domnul doctor și nu-i mai dă drumul, după cum se vede în imaginile surprinse de paparazzi cancan.ro. S-ar putea crede că dr. Cristian Georgescu a umplut golul lăsat de fosta soție la doar tre luni după ce a părăsit domiciliul conjugal. Noua lui relație pare să fie însă mai veche, dacă avem în vedere lejeritatea cu care se manifestă femeia în prezența propriului copil, cât și atitudinea micuțului vizavi de noul bărbat din viața mamei.

  Foto: Cancan

Am încercat să aflăm din mai multe surse cine ar putea fi blonda care a apărut în viața bărbatului care, 22 de ani, a fost prezentat peste tot „soțul Ancăi Țurcașiu”. O sursă din lumea medicală ne-a spus că „femeia blondă este asistentă la o clinică privată sau în orice caz e cadru medical” deoarece l-a văzut pe Cristian Georgescu de mai multe ori în clădirea respectivă, iar una dintre persoanele care lucrează acolo seamănă ca alură cu blonda fotografiată cu el în mall. Informația, deci, nu e foarte sigură și, fiind venită doar dintr-o sursă, putem să o luăm doar ca posibilitate.

În schimb, cineva din apropierea fostului cuplu Georgescu-Țurcașiu, căruia îi acordăm credibilitate, povestește că „relația lui Cristi cu blonda este mai veche și Anca a aflat de ea”. Se pare că însuși soțul infidel i-a mărturisit artistei că a intrat într-o relație.

Exclusiv

„Au încercat să-și salveze căsnicia, era la mijloc și băiatul lor aflat la începutul drumului în viață, Anca a crezut că-i va trece, că e doar o toană de moment. Cred că și Cristi a crezut că se va putea smulge din combinație. Și, la sfârșitul lui ianuarie, au plecat într-o vacanță în afară, în Columbia…au încercat să se regăsească. Și chiar păreau că au făcut-o, la întoarcere erau bine, păreau ok. A apărut pandemia, starea de urgență, au stat izolați la Corbeanca. Iar Paștele i-a prins bine. Nu cred că Anca uitase urâtul episod, că nu se consuma interior… După ce a început iar să se iasă din case, să se circule, au început discuțiile, reproșurile, certurile. Ea se pregătea să plece la mare, că începea sezonul și avea contract pe toată vara la Phoenicia. Cred că se temea că al ei va fugi iar în brațele amantei. Probabil că așa a hotărât să rupă pisica și s-a ajuns la momentul divorțului. V-a spus și Țânțăreanu că se tot certau în ultimul timp…”, a povestit persoana din anturajul fostului cuplu pentru Rețete și vedete.

Și așa, brusc, publicul care o îndrăgește pe Anca Țurcașiu s-a trezit cu anunțul făcut de ea despre divorț:

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp