Exclusiv. Cine sunt tovarășii care îl „colindă” pe Bodi în arest la domiciliu. O țin tot într-o petrecere

Exclusiv. Cine sunt tovarășii care îl „colindă” pe Bodi în arest la domiciliu. O țin tot într-o petrecere
De când a ieșit din pușcărie, fiind plasat în arest la domiciliu, fostul soț al Biancăi Drăgușanu o ține tot într-o petrecere.  O are alături pe noua sa logodnică, l-au vizitat fetițele, iar prietenii fac și ei cu rândul și vin cu daruri scumpe.

Alex Bodi a recunoscut că i-a fost tare greu în detenție. El a slăbit cât a stat în arestul poliției. „5 kilograme… de la 107 la 102 kg!”, i-a dezvăluit unui internaut care i-a trimis un mesaj privat pe Instagram Stories. Acum se pare că  vrea să recupereze. O ține tot într-o petrecere, cu alcool, pizza și alte bunătăți, în timp ce e în arest la domiciliu.

Crăciunul și l-a rezervat Alex Bodi pentru familie. A făcut bradul și a urcat-o pe Daria Radionova pe umerii săi ca să pună steaua din vârf.

Apoi în vizită au venit cele două fetițe ale sale, cu care s-a jucat și s-a distrat. A  vrut să le arate că tati a rămas puternic chiar dacă a avut  unele probleme, așa că a executat câteva flotări cu logodnica și fiica cea mare în spate.

„Alaiul colindătorilor” a venit după Crăciun

Dar abia după Crăciun, pe la vila din Tunari a lui Alex Bodi a venit „alaiul colindătorilor”. Tovarășii lui se perindă unul după altul, împreună sau singuri. Aduc cadouri și pun țara la cale.

Primul care l-a vizitat a fost sportivul Beny Adegbuyi. În vârstă de 35 de ani și originar din Cluj Napoca, Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi este un kickboxer român și luptător K-1. Adegbuyi participă în principal la galele GLORY și SUPERKOMBAT. Este în top 10 mondial în ambele clasamente GLORY și LiverKick.com. În 2015, după meciul eliminatoriu cu Hesdy Gerges, a atins poziția 3 în lume în promoție și a devenit challenger obligatoriu la centura mondială GLORY în divizia greilor.

Au urmat alți prieteni, între care Gabriel Robert, cel care deține cunoscutul lanț de saloane de bronzare din București, Tan Sesnsation. Acesta i-a adus cadou o sticlă de  gin de la o cunoscută marcă, ediție de lux, inscripționată cu numele lui Alex Bodi pe ea.

Alături de el a venit și alt prieten comun, iar Alex Bodi a distribuit o imagine cu ei trei și câinele său, lângă care a scris „#boys” (n.r. – băieții).

În altă imagine pe care a postat-o la Story, Bodi apare de milionarul croat depre care Rețete și vedete a scris pe larg, Josip Heit. Acesta este practic şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding care deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain.

Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari. Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Sursa foto: Instagram

De ce i-a spus Anamaria Prodan lui Denise Rifai: „Sunt o femeie frumoasă, sunt o femeie cu creier”!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp