Exclusiv. Cineva de culoare a intervenit în cuplul Inna – Deliric. Pasiunea e mare

Exclusiv. Cineva de culoare a intervenit în cuplul Inna – Deliric. Pasiunea e mare
Inna este cea mai de succes artistă autohtonă, iar zilele acestea pare cufundată în muncă. De zile bune nu a mai postat nimic pe rețelele sociale. Să fie doar asta? Sau e vorba și de faptul că iubitul ei, Deliric, are acum o nouă pasiune?

Se pare că cineva de culoare a intervenit în cuplul Inna – Deliric.  După ce ambii artiști și-au asumat relația, imaginile incendiare au ținut fanii cu sufletul la gură. Inna și Deliric au avut mai multe vacanțe, iar tânărul a ținut să se laude tuturor cu ce „bucățică” fatală are în mâini. Iar Inna nu are nicio problemă să își etaleze trupul perfect.

O privire atentă pe contul ei de Instagram ne prezintă inclusiv colecția impresionantă de costume de baie și body-uri ale vedetei. Zilele trecute aceasta filma un nou clip, iar ținuta i-a pus pe jar inclusiv pe cameramani. Inna apare într-un body adânc decupat pe coapse, de culoare fucsia. „New video on the way” ( n.r. traducere – un nou video e pe drum), a titrat artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Cine a intervenit în cuplul Inna – Deliric

Zilele  acestea însă, iubitul ei, Deliric, e și el ocupat. Înregistrează în studio. Dar, mai mult decât atât,  nu mai are timp de ea, și din alt motiv. Cineva de culoare s-a insinuat în relația lor. Iar Deliric, cât e el de sigur pe sine, nu i-a putut rezista. O ia în brațe, o duce peste tot, cu el. inclusiv la studio. Acolo unde Inna nu îl însoțește.

Deliric s-a ales cu o pisică. Mică, neagră, drăgălașă, e sursa lui de inspirație. A luat-o la studio și o ține strâns în brațe. Încă nu a dezvălui numele, dar, probabil, urmează.

Artistul nu este singura vedetă din showbiz cu animale de companie. Pisici răsfățate au și Dani și Gabriela Oțil, dar și Gina Pistol. Ea s-a mutat cu pisică cu tot, la Smiley acasă, după asum,area relației dintre ei.

Sursa foto: Instagram