Exclusiv. Claudia Pătrășcanu își învață băieții cum se face un chef adevărat. Copiii lui Badalau, artiști înnăscuți

Exclusiv. Claudia Pătrășcanu își învață băieții cum se face un chef adevărat. Copiii lui Badalau, artiști înnăscuți
După o perioadă îndelungată în care copiii au fost minge de ping-pong între ea și fostul soț, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu și acesta au descoperit echilibrul. Acum copiii petrec timp de calitate cu ambii părinți, fără ca aceștia să se mai certe între ei.

După ce au fost în vacanță cu tata și familia acestuia în Grecia, la Atena, Gabi junior și Nicolas, copiii lui Gabi Bădălău și ai Claudiei Pătrășcanu, au avut parte de o experiență inedită alături de mama lor. Aceasta îi răsfață cât poate și încearcă, în permanență, să petreacă cât mai mult timp în compania lor. Ei merg în excursii, fac plimbări, cel mai recent au vizitat un parc de aventură. Dar marea aventură a avut loc în spațiu închis.

Claudia Pătrășcanu își învață băieții să cânte

Claudia Pătrășcanu își învață băietii cum se face un chef adevarat. Copiii lui Badalau au moștenit talentul muzical de  la mămica lor, sunt deja artiști înnăscuți. Claudia Pătrășcanu i-a dus cu ea  pe cei doi fii, în studioul de repetiții. Se apropie sezonul nunților, ea  va avea mult de muncă, și, pentru a fi mai atractivă în contracte și-a diversificat repertoriul cu muzică lăutărească, cu dedicații țintite spre cele mai importante personaje de la o nuntă: mirii, nașii etc.

Gabi junior și Nicolas, talente muzicale înnăscute

În pauza dintre cântări, cei doi copii ai ei au luat bețele în mâini și au performat la baterie. În timp ce băiatul cel mare a părut un pic mai grijuliu cu instrumentul, fratele său cel mic, dezinhibat, a ținut ritmul cum  a putut el mai bine. Cei doi au descoperit și o chitară electrică și au fost impresionați de sunetul instrumentului pe care acum puneau mâna prima dată.

„Vă mulțumesc pentru fiecare moment pe care mi-l oferiți alături de voi și fiecare zâmbet. Veselia și puritatea voastră mă ajută să fiu un om bun și plin de speranța”, a scris, într-o postare mai veche, pe Instagram, artista.

Sursa foto / video: Instagram