Exclusiv. Cum se tratează Theo Rose. Vedeta a dezvăluit procedura în detaliu

Exclusiv. Cum se tratează Theo Rose. Vedeta a dezvăluit procedura în detaliu
Știrea zilei de miercuri a fost faptul că încă o vedetă autohtonă a făcut Covid-19. Este vorba de Theo Rose. Aceasta a dezvăluit totul pe Instagram.

După ce a primit și rezultatul pozitiv de la testul PCR, Theo Rose a dezvăluit și cum se tratează.  Pentru că nu are o formă gravă, care să necesite internarea în spital, vedeta a rămas acasă.

Artista suferă pentru faptul că exact în perioada de convalescență avea programate multe evenimente, cântări în toată țara, iar astfel ea și trupa care o acompaniază pierd sume importante de bani.

Theo Rose a mărturisit că s-a testat după ce a văzut că nu se simte bine și avea în față un concert la o nuntă de argint. După ce testul rapid a ieșit pozitiv, a făcut și un PCR.

Cum se tratează Theo Rose

Cântăreața a povestit, pe Instagram, stările prin care trece. „Nu sunt la spital. Sunt norocoasă, nu e formă gravă. În astea 2 zile am transpirat într-una. M-am băgat în cadă, am făcut băi fierbinți, m-am băgat înapoi în pat, am transpirat. (…) M-am frecat cu carmol. Tot așa am ținut-o.

Am dormit într-una, mi-am făcut de lucru prin casă, mi-am făcut băi fierbinți, am luat Paracetamol, mi-am făcut aerosolii mei cu Dexametazonă, pentru gât, am luat Vitamina C, am băut multe limonade și freshuri. Am noroc, nu e o formă gravă”, a povestit artista. Ea a mărturisit și că nu este vaccinată. „Nu sunt vaccinată încă. Nu știu ce o să fac. Dar nici nu vreau să intru în subiectul acesta, pentru că sunt multe discuții. Important e că nu mă simt așa rău. Și sper din suflet că în perioada asta nu am transmis eu nimănui”, a mai spus Theo Rose.

Aceasta este a doua rundă de Covid-19 pentru Theo Rose. „Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult față de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectată o dată. Îmi cer scuze față de oamenii care mă așteptau să le cânt și mă bucur totodată ca am acționat la timp și nu am îmbolnăvit pe nimeni. Aveți grijă de voi și de ai voștri!”, a mai transmis cântăreața.

Sursa foto: Instagram