Exclusiv. Daria lui Bodi nu se lasă. Ori are un plan cu Bianca, ori e vorba de afaceri

Exclusiv. Daria lui Bodi nu se lasă. Ori are un plan cu Bianca, ori e vorba de afaceri
Logodnica lui Alex Bodi o copiază la milimetru pe ultima soție a acestuia, Bianca Drăgușanu. Nu doar că-i poartă inelul de logodnă (sau unul similar); ultimele postări ale Dariei Radionova sunt „copy - paste” după ceea ce face Bianca Drăgușanu.

Rivalitatea dintre „rusoaica” lui Bodi, alias moldoveanca Daria Radionova și fosta soție a bărbatului e mare și vizibilă. De când femeia de afaceri stabilită în Londra a venit în București, cele două își tot trimit săgeți otrăvite pe rețelele sociale. Recent, Daria i-a scris Biancăi faptul că „o femeie proastă își urmărește soțul, una deșteaptă are grijă de el”.  A vrut să marcheze diferența majoră dintre ele. În realitate, acționează „copy – paste” de parcă ar fi clona celeilalte. Ori are un plan, ori e vorba de afaceri, ori vrea să o enerveze pe Bianca.

Originară din Republica Moldova, Daria Radionova a suferit o schimbare radicală de look acum câțiva ani, după ce s-a împrietenit cu persoane influente, inclusiv un reputat chirurg plastician. Imaginea ei de azi, care se datorează unui „tunning” competent la fese, bust și buze, nu are nimic a face cu modul în care arăta în mod natural tânăra.

La fel stau lucrurile și în cazul Biancăi Drăgușanu. Oricine caută fotografiile ei dinaintea seriei de operații estetice, nu o mai recunoaște.

.

Acum Daria Radionova trăiește în Londra, conduce un Lamborghini și are un boutique de lux în care vinde haine de blană și piele alături de rochii de gală. Exact asta face, în România, și Bianca Drăgușanu, doar că ea nu conduce încă un Lamoborghini. Poate că pur și simplu nu îi place brandul acesta.

.

Ce e cu adevărat hilar e modul în care „divele” lui Alex Bodi își promovează afacerile. Identic! Pur și simplu își fac fotografii în ținutele de vânzare și le postează la Story, pe Instagram.

Săptămâna trecută, Bianca Drăgușanu a avut un shooting pentru promovarea ultimelor piese vestimentare intrate în „colecția” magazinului, chiar înainte să plece la Istanbul, pentru a achiziționa altele. Daria Radionova, hop și ea! A decis să facă reduceri de prețuri după Black Friday (când era destul de ocupată să treacă peste șocul legat de arestarea logodnicului ei, Alex Bodi), așa că a început să posteze fotografii cu ea în hainele pe care le vinde.

.

Credeți că aceste ultime femei din viața lui Alex Bodi doar își promovează identic afacerile? Ei bine, e mai mult decât atât: ele vând aproximativ aceleași modele de haine. Poate că și au aceiași furnizori.

Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan, la 18 ani, a fost salvată de părinți. Era o beizadea care păta numele familiei