Exclusiv. Daria Radionova îi face cea mai mare bucurie lui Bodi

Exclusiv. Daria Radionova îi face cea mai mare bucurie lui Bodi
Logodnica fostului soț al Biancăi Drăgușanu a revenit în România, pentru a sta alături de cel care i-a pus pe deget un inel de 10.000 de euro. Nici nu prea are ce să facă la Londra, unde e totul închis din cauza situației pandemice.

Așa cum Rețete și vedete a scris, logodnica a revenit în România, săptămâna aceasta, cu trei bagaje mari, dar Daria Radionova îi face cea mai mare bucurie lui Bodi altfel. Ea a fost întâmpinată la Aeroport de șoferul trimis de Bodi, iar acasă, bărbatul ei a așteptat-o cu un buchet imens de trandafiri multicolori.

După ce s-a instalat, „londoneza” și-a făcut planurile pentru următoarele zile. Ea e obligată să stea în izolare timp de opt zile. Pentru că nu poate ieși în oraș să se înfrumusețeze, a adus înfrumusețarea la ea acasă.

Daria Radionova îi face cea mai mare bucurie lui Bodi

Logodnica lui Bodi a chemat o manichiuristă să se îngrijească de unghiile ei. Dar nu era singura care și-a făcut manichiură. Daria și-a intrat serios în rolul de mamă vitregă și, așa cum s-a văzut de la Crăciun, are o relație frumoasă cu Selena, fiica cea mică a lui Alex Bodi. Selena petrece foarte mult timp acasă la tatăl ei, iar acum se afla acolo.

Prin urmare, „fetele” și-au făcut unghiile. Daria i-a întins fetiței sclipici pe brațe, iar aceasta a fost deosebit de încântată spunând că e „ca prințesele”. Apoi i-a explicat tatălui ei  ce urmează: „îmi fac unghiile cu sclipici și ojă”.

Alex Bodi poate fi un tătic deosebit de mândru. Fiica lui învață de mică să fie cochetă, iar cea care o învață e aleasa lui.

Iar lecțiile de viață pe care Daria Radionova i le dă micuței Selena nu se opresc aici. Cele două au pregătit împreună cina. Au făcut crispy la cuptor. Selena a fost învățată să bată ouăle, și a făcut-o cu mare plăcere. După cum se vede, și ei îi place foarte mult de „mama” Daria.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre