Exclusiv. Delia, disperată în fața frigiderului gol. Vedeta se simte neputincioasă

Exclusiv. Delia, disperată în fața frigiderului gol. Vedeta se simte neputincioasă
Ce face Delia după un concert în care a ridicat lumea în picioare? Cântăreața vă explică totul într-un video recent.

Când vine vorba de mâncare, Delia are mereu câte o poftă. În miez de noapte însă, e greu să-și împlinească dorințele.

După un spectacol incendiar, Delia a ajuns acasă în miez de noapte, înfometată și a realizat că frigiderul e gol. Vedeta și-a spus oful pe rețelele de socializare, explicând și motivul pentru care nu consideră că e bună pentru a avea un copil.

„Dacă avem eu un copil de hrănit la ora asta? Bine că nu am”

„Am ajuns acasă și când ți se instalează foamea aia de după concert, după agitație, n-ai unde să oprești, n-ai ce să mănânci… Și ajungi acasă și tot ce ai e niște pâine integrală, mai sunt trei felii, niște brânză de capră și niște roșii cherry. Bagi feliile de pâine la prăjit, frumos, și mă gândeam: Doamne, doamne, dacă aveam eu un copil de hrănit la ora asta?

Să vină să mă tragă de mânecuță, să-mi spună mami, de unde vii? De la Tecuci, mi-e foame. Bine, copilul cred că ar trebui să doarmă la ora asta. Dar cu cine dormea copilul dacă eram eu la Tecuci? Dar, Doamne, ce bine că nu am”, a povestit Delia în miez de noapte.

Delia a rămas cu frigiderul gol. Ce e de făcut?

„Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi”

Pentru că fanii au bombardat-o cu întrebări legate de copii, cu ceva timp în urmă, Delia a explicat și motivul pentru care nu e pregătită să aibă moștenitori. „De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

„Deci, vrei complicații? Fă un copil”

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre