Exclusiv. Delia, scoasă din minți de Bendeac. Motivul e de… pateu și avem imaginile

Exclusiv. Delia, scoasă din minți de Bendeac. Motivul e de… pateu și avem imaginile
Bendeac a cam scos-o din pepeni pe Delia, marți seara, la filmări. S-au întâmplat lucruri, iar artista nu e chiar fericită că a fost expusă.

Marți seara am văzut o Delia scoasă din minți de Bendeac. Asta după ce, prin noiembrie, Mihai Bendeac și Delia s-au folosit de chimia pe care o au, și care a fost observată de milioane de oameni în toate edițiile IUmor, ca să facă un anunț controversat. Ei au anunțat că sunt un cuplu. „Suntem un cuplu. Putem să fim Stela și Săndel. Ca Stela și Arșinel”, a anunțat Delia.

Mihai Bendeac a fost de acord cu decizia colegei sale, astfel că este posibil să îi vedem pe cei doi colaborând și în afara emisiunii IUmor.

Delia, scoasă din minți de Bendeac

Până atunci însă, zilele acestea se filmează cu spor pentru noul sezon al îndrăgitei emisiuni. Nu se știe de ce, dar Mihai Bendeac și-a propus să o enerveze la culme pe colega lui. Și a reușit. A filmat-o în timpul mesei. Și nu era un cathering sofisticat cum ne-am fi așteptat. Delia mânca pateu pe crackers.

Delia, scoasă din minți de Bendeac

Avea o cutie de pateu desfăcută și distribuia cu generozitate din conținut pe biscuiții dietetici. Iar Benedac a început să o filmeze, spre disperarea vedetei, care s-a tot întors, din unghiul camerei. Fără succes însă. Iritată, i-as spus-o destul de tăios. „Ți-am mai spus asta. 15 mii de sezoane la rând. Nu ești interesant. Chiar nu ești interesant, jur, deloc! Dar de ce insiști acum? S-a văzut: mănânc pateu pe influencereală”, a replicat, vizibil iritată, Delia.

Delia, scoasă din minți de Bendeac

Nici replica lui Mihai Bendeac nu s-a lăsat mult așteptată. În aceeași înregistrare, acesta îi spune: „Ești minunată”. Și continuă să filmeze punga de pe masa Deliei, și ceea ce mănâncă vedeta.

Sursa foto: Instagram

Robbie Williams a scos „de la saltea” peste 30 de milioane de dolari. Pe ce a cheltuit banii