Exclusiv. Din nou drame în viața lui Florin Călinescu. „În curând voi vorbi”. Viața omului de televiziune, o înșiruire de momente grele

Exclusiv. Din nou drame în viața lui Florin Călinescu. „În curând voi vorbi”. Viața omului de televiziune, o înșiruire de momente grele
Pe strada lui Florin Călinescu nu mai iese soarele? În prag de Sărbători, omul de televiziune e din nou încercat. Acesta a făcut un anunț care a pus pe gânduri pe toată lumea.

Florin Călinescu are acum o emisiune la Prima TV și părea că lucrurile bune încep să i se arate. Totodată, în urmă cu puțin timp, moderatorul a făcut un anunț care a uimit: „În curând voi vorbi”, a scris acesta pe conturile de pe rețelele sociale. Se desparte oare și de Prima TV?

Un anunț care i-a dus pe mulți cu gândul la dramele care s-au petrecut de-a lungul vieții sale, atât pe plan profesional, cât și pe plan familial.

Surse din Prima TV spun că nu e vorba de o plecare a prezentatorului, ci mai degrabă mesajul său ține de o chestiune personală. Probabil, o analiză politică pe care acesta dorește să o exprime în spațiul public.

Florin Călinescu și-a ascultat fanii. Va reveni pe sticlă cu o nouă emisiune

Florin Călinescu a primit o lovitură grea atunci când a fost dat afară de la PRO TV

Aflat la masa juriului în cadrul show-ului „Românii au talent”, Florin Călinescu simțea că plutește pe culmile succesului. Din păcate, producătorii de la PRO au decis înlocuirea sa, iar concedierea i-a adus multe frustrări. Călinescu a dus un adevărat război cu televiziunea în mediul online, culimând cu un anunț al său în care spunea că își va face o televiziune proprie. A cerut urmăritorilor să îi trimită CV-uri pentru a-i include în noul său proiect TV.

Proiectul însă, a murit din fașă.

1 euro pentru visul lui Călinescu

Florin Călinescu a mai visat, în vara acestui an, să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorinţe: crearea unei echipe de fotbal în Timişoara şi câştigarea campionatului. Obiective pentru care crede că este necesară implicarea celor aproximativ 200.000 de suporteri ai bănăţenilor, care pentru început au fost invitaţi să cotizeze cu un euro.

„Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Ăsta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara. Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari…

Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta? Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi, măi, un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii”, a declarat Florin Călinescu.

Călinescu a ales să cocheteze și cu politica, la alegerile locale din 2020

A fost în discuții pentru a-și depune candidatura pentru Primăria Capitalei în 2020, dar și acest plan a fost abandonat pe ultima sută de metri. În 2020, Florin Călinescu s-a remarcat în mediul online prin mai multe intervenții live în care critica clasa politică.