Exclusiv. Fotografii indecente. Cum a ajuns Britney Spears dezbrăcată de tot pe internet

Exclusiv. Fotografii indecente. Cum a ajuns Britney Spears dezbrăcată de tot pe internet
Scăpată de sub tutela tatălui, care a ținut-o prizonieră vreme de 13 ani, Britney Spears are toate motivele să sărbătorească.

E aproape incredibil cum a ajuns Britney Spears dezbrăcată de tot pe internet. Sunt 10 imagini c u totul. În șase apare complet nud. Și nu e vorba de niciun proiect artistic. Britney pur și simplu își afirmă independența. E adult, nu mai are tutelă, e liberă să facă ce vrea. Așa că apare în costumul Evei.  Alte trei imagini sunt topless, pe o plajă paradisiacă de la tropice.

Britney a fugit de acasă

Joi, Britney Spears a părăsit casa, împreună cu logodnicul ei, pentru o vacanță într-o insulă exotică. Cei doi au luat avionul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Pentru vedeta pop a fost ocazia perfectă să celebreze scăparea de sub tutela tatălui, pilotând pentru prima dată în viața ei un avion. Ea a postat pe Instagram momentul, super-emoționată. Și a mărturisit că i-a fost teribil de frică.  A anunțat că vor urma și alte momente, invitând fanii să stea cu ochii pe contul ei.

Cum a ajuns Britney Spears dezbrăcată de tot pe internet

Autoritățile americane au constatat că Britney Spears a fost monitorizată abuziv de tatăl său. Avea tehnică de înregistrare montată inclusiv în dormitor.

În plus, toate comunicațiile vedetei erau stocate și puse la dispoziția lui Jamie Spears. Evident, astea se întâmplau fără știrea și fără acordul lui Britney Spears. În prezent, aceste aspecte ale tutelei de 13 ani pe care a îndurat-o diva pop intră sub incidența FBI, și e de așteptat ca tatăl artistei să fie anchetat.

Jamie Spears a devenit tutorele legal al fiicei sale artiste în 2008, după ce aceasta a avut o cădere nervoasă.  Ulterior, al i-a administrat averea de zeci de milioane de dolari. În plus, a obligat-o să ia anticoncepționale, pentru a nu mai putea face copii – iar acestea sunt doar câteva din abuzurile la care tatăl și-a silit fiica în cei 13 ani de tutelă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Sursa foto: Instagram