Exclusiv. Gabi Bădălău renunță la înjurături și se apucă de filosofie. Oare îl inspiră Bianca?

Exclusiv. Gabi Bădălău renunță la înjurături și se apucă de filosofie. Oare îl inspiră Bianca?
Cu suișuri și coborâșuri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu ce durează deja de ceva vreme și, chiar dacă blondina nu e primită în sânul familiei bărbatului, relația lor e durabilă.

Ba chiar, blondina se gândește la o surioară pentru fiica ei, Sofia. Mai ales că micuța își dorește foarte mult acest lucru. De foarte multe ori, Bianca Drăgușanu dă dovadă de înțelepciune pe care o împărtășește cu fanii ei.  Are mereu replicile la ea și nu se sfiește să folosească citate celebre, din marii cugetători sau antrenori  de viață. Citatele ei motivaționale, fie că sunt spuse sau scrise pe rețelele sociale, sunt urmărite și apreciate de fani.

Gabi Bădălău o dă pe motivaționale

Dar chestiunea aceasta de viață pozitivă s-a extins și asupra iubitului ei, Gabi Bădălău. Acum câteva săptămâni, mai în glumă, mai în serios, îi ținea fusta de pepene, Biancăi, într-o poză. Au urmat problemele cu fosta sa soție, legate de plecarea cu copiii într-o ultimă vacantă de vară și, în final, bucuria asumării. Gabi Bădălău o dă pe discursuri motivaționale și o face public. El a scris recent despre cât de fericit este și de ce.

„Sunt mereu fericit. Știți de ce? Pentru că nu am așteptări de la nimeni. Așteptările mele rănesc. Viața este scurtă. Iubește viața. Fii fericit. Zâmbește. Trăiește pentru tine și înainte să vorbești, ascultă. Înainte să scrii, gândește. Înainte să cheltui, câștigă. Înainte să te rogi, iartă. Înainte să rănești, simte. Înainte să urăști, iubește. Înainte să renunți, încearcă. ÎNAINTE SĂ MORI, TRĂIEȘTE”, a postat Gabi Bădălău la InstaStory.

Au mai fost filozofări în poublic

Gabi Bădălău filozofează în public de ceva vreme. Fiul boss-ului de la Curtea de Conturi a ajuns la o mare înțelepciune. Pe care ține să o împărtășească și cu prieteni lui virtuali. Într-o postare pe care a făcut-o la InstaStory, în martie, iubitul Biancăi Drăgușanu a spus pe șleau care este crezul lui de viață.

„Când reușești ceva nu se zice „Ce noroc am avut” ci „Mulțumesc Doamne, știu că ai fost tu””, a postat Gabi Bădălău. În plan personal, Gabi Bădălău are de ce să îi mai mulțumească lui dumnezeu. Dincolo de bucuria pe care i-o aduc, zilnic, cei doi fii ai săi, are alături o iubită frumoasă și focoasă, una din cele mai râvnite femei din România.

Sursa foto: Instagram