Exclusiv. Gina Pistol se confruntă cu o mare problemă. „Și dacă el nu mă vrea…”

Exclusiv. Gina Pistol se confruntă cu o mare problemă. „Și dacă el nu mă vrea…”
Nu e ușor să fii mamă. Din contra, provocările se țin lanț. Și nu e o chestiune de zile sau luni. Ci e ceva ce durează toată viața. Asta e lecția pe care o învață toate proaspetele mămici. Iar iubita lui Smiley se numără printre ele.

Nu i-a fost deloc ușor să devină mamă, iar acum Gina Pistol se confruntă cu o mare problemă. Vedeta, cum o știți, sinceră și la vedere, a povestit pe toată durata sarcinii cu ce s-a confruntat. Fanii au aflat cum e cu reținerile de apă, cu durerile de spate. Dar și cu tulburările de stare emoțională, din cauza modificărilor hormonale din organism.

După ce a născut, în luna martie, Gina Pistol a continuat să își țină fanii al curent cu noile provocări din viața ei. Nimeni nu s-a gândit însă că se va ajunge aici.

Gina Pistol se confruntă cu o mare problemă

Când spunem Gina Pistol, toți ne gândim la frumusețea blondă, cu părul de lungime medie, ușor buclat. E look-ul care o caracterizează. Chiar dacă nu o mai face la fel de des ca înainte, în continuare Gina Pistol e o mămică frumoasă și aranjată. Acum ea are însă o mare problemă.

Exclusiv. Gina Pistol se confruntă cu o mare problemă

Gina Pistol se confruntă cu căderea părului. Frumoasa blondină spune că e o problemă care, de obicei le afectează pe proaspetele mămici. Iar ea nu a scăpat de asta. Dar ia măsuri.

„Și dacă el nu mă vrea eu îl vreau. Și vorbesc acum despre păr. Pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică, mă confrunt cu căderea părului. Dar ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a le găsi pe cele care îmi fac cel mai bine”, a dezvăluit vedeta.

Recomandarile noastre