Exclusiv. Gina Pistol și-a făcut oracol virtual. Ce reacții a primit de la fani

Exclusiv. Gina Pistol și-a făcut oracol virtual. Ce reacții a primit de la fani
Cititorii de o anumită vârstă își amintesc cu siguranță de oracolele pe care le completau în copilărie. Caiete desenate și colorate, cu tot felul de întrebări personale și poezioare. Aflai astfel dacă Gigel iubește. Sau dacă îi tresaltă inimioara după careva. Moda asta a trecut, nici nu mai știm de când. Sau nu?

Gina Pistol și-a făcut oracol. Chiar acum vreo două zile, după  ce a ieșit de la coafor. A fost fericită că și-a găsit timp pentru asta, i-a plăcut la nebunie cum îi stăteau buclele. A „documentat” atent întreaga „aventură”. E din nou blondă platinată și aranjată. Așa că, între două pupături pe mânuța micuței Josephine, și-a provocat comunitatea virtuală. A deschis, ad-hoc, un oracol.

Gina Pistol și-a făcut oracol

„Când va bate vântul peste părul tău, să-ți aduci aminte de numele meu. Completează și tu în oracolul meu”. Acesta a fost mesajul cu care Gina Pistol a deschis discuția pe Instagram. Vă puteți imagina că fanii nu s-a lăsat îmbiați prea mult.

Aproape 35.000 de aprecieri a primit postarea iubitei lui Smiley. Iar prietenii virtuali care știau despre ce vorbește au lăsat, în comentarii, mesaje de acum zeci de ani.

„Nu iti cer sa ma tii minte / Nici ca sa ma porti in gand / doar sa iti aduci aminte / Si de mine, cand si cand. / Eu stiu ca tu ma vei uita / Caci nu mai sunt cu tine / Un singur lucru te-as ruga / Sa-ti amintesti ca-n viata ta / M-ai cunoscut pe mine! / Iti doresc ca-n drumul vietii / Sa urci treptele iubirii / Si pe fiecare treapta / Sa-nfloreasca trandafirii”, i-a scris cineva.

Gina Pistol, ca și mulți alți tineri din generația ei, a avut oracol. „Generația cu cheia la gât”, și-a amintit frumoasa prezentatoare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre