Exclusiv. Imaginile momentului, de acasă de la fosta lui Pepe. Cum îl pozează pe noul soț

Exclusiv. Imaginile momentului, de acasă de la fosta lui Pepe. Cum îl pozează pe noul soț
Pepe pe de o parte, și apoi Raluca Pastramă, fosta sa soție, au redevenit părinți, luna aceasta. Mai întâi a născut Yasmine, noua iubită a artistului, apoi a fost rândul Ralucăi.

Raluca Pastramă este pentru a treia oară mamă. După fetițele lui Pepe, Rosa Alexandra și Maria, acum a născut-o pe surioara lor, Mariam, concepută cu bărbatul cu care se iubește de ceva vreme, Ibrahim. Acesta este un tânăr om de afaceri cu origini arabe, dintr-o familie bună și bogată, după cum se spune. Ibrahim și Raluca s-au căsătorit, la starea civilă, cu doar o zi înainte ca femeia să se ducă să nască, vrând să facă lucrurile „ca la carte” și să întâmpine copilul într-o familie legal constituită.

De când au adus-o acasă pe micuța Mariam, cei doi proaspăt părinți nu mai contenesc să se minuneze de ea. Copila e frumușică foc, seamănă cu mămica ei, și pare cuminte. Aflată la a treia sarcină, Raluca este o mamă experimentată, nu mai are griji și stres ca înainte.

Cum l-a fotografiat Raluca pe noul ei soț

Un moment tandru a fost surprins de proaspăta mămică, ea l-a fotografiat pe soțul ei în pat, în timp ce doarme, cu fiica lor nou-născută alături.  Imaginea a distribuit-o pe contul său de instagram chiar bărbatul. Ibrahim este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni părinte.  De-a lungul timpului, i-a făcut cele mai frumoase declarații de dragoste iubitei sale soții, Raluca.

Raluca a avut un as în mânecă la divorț: contractul prenupțial

Raluca și Pepe s-au iubit 8 ani, deși au trecut prin multe încercări care pe alții i-ar fi despărțit mult mai devreme. Și chiar atunci când părea că iubirea lor e de neclintit, cei doi au decis să divorțeze, în toamna lui 2020. Au anunțat că vor face asta la notar, amiabil, apoi totul a degerat și s-a ajuns la bătăi în plină stradă. În final spiritele s-au calmat, iar divorțul a fost civilizat.

Raluca Pastramă, provine dintr-un mare clan înstărit, binecunoscut în comunitatea romă. Mai mult, Raluca și soțul lui Brigitte Sfăt, Florin Pastramă sunt verișori primari. La începutul relației Pepe a fost intimidat de puterea neamurilor din partea soției, însă au căzut de acord că trebuie să trăiască în armonie, de dragul Ralucăi.

Totodată, socrul său i-a cerut înainte de nuntă lui Pepe să semneze un contract prenupțial „deoarece fiica sa avea deja o casă și toate cele necesare pentru o viață de lux. Contractul impus de către omul de afaceri îl obligă pe artist să renunțe la orice viitoare cerințe materiale din partea Ralucăi Pastramă în cazul unei despărțiri”, a declarat presei un apropiat al familiei la acel moment.

Sursa foto: Instagram