Una din cele mai comentate vedete de la noi a venit pe lume cu un semn apare. Nu are stea în frunte ci o lună. Vedeta a fotografiat noaptea trecută luna și le-a arătat-o fanilor, după care a lăsat inhibițiile deoparte și le-a arătat și luna de pe corpul ei.

Dacă ar fi trăit în alte timpuri, era considerată vrăjitoare

Când vine vorba de semne din naștere. credinţe vechi spun că ele vorbesc despre dorinţele neîmplinite ale mamei, dar şi despre viitorul copilului. Pe de altă parte, în Franţa medievală, oamenii credeau că acestea sunt semnele diavolului și copilul atins de demoni trebuie exorcizat.

În timpul vânătorilor de vrăjitoare din America, multe femei au ajuns pe rug datorită unor astfel se semne. Arabii legau apariţia petelor la bebelusi de fazele Lunii sau de eclipse. Daca mama însărcinată atingea o anumită parte a corpului în timp ce se uita la eclipsă, copilul ei avea să se nască cu un astfel de semn.  În satele românești se crede de sute de ani că semnele din naștere apar la copii atunci când mama a furat ceva și a fost văzută, după care a pus mâna cu care a luat pe o parte a corpului.

Ce prevestec semnele din naștere

Tot în credința populară se spune că apariția semnelor din naștere indică anumite caracteristici de comportament sau prezic viitorul. Pe mâna dreaptă, semnul din naștere prezice succesul, iar unul pe mână stângă prevesteşte mari dificultăţi financiare.

Se mai spune ca petele apărute pe partea stânga a corpului vorbesc despre un destin schimbător, cu multe șanse și câștiguri materiale, dar și cu pierderi sufletești. În schimb, semnele de pe partea dreapta a corpului prevestesc o viaţa liniștită și norocoasă, cu mari reușite la maturitate.
Lidia Buble s-a născut cu o lună pe braț, alături de un alt semn care poate fi asemuit cu o pasăre. Acum câteva luni, vedeta a povestit pe Instagram despre semnele ei: „Eu uitasem efectiv complet de faptul că am din naștere un semn. Aici dacă vă uitați bine este o cruce de pe Biserica Ortodoxă, aceea cu capetele înflorate, ori poate fi ca un fel de vultur, iar aici am o semilună și abia acum m-am prins că piesa mea se numeste La Luna, și eu am fost înseamnă de mică cu o semilună. Mie mi se pare foarte tare”.

Sursa foto: Instagram

George Burcea și Viviana Sposub au fugit la mare? Cum au fost surprinși

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp