Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra și-au marcat într-un anume fel iubirea. Lucrurile avansează

Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra și-au marcat într-un anume fel iubirea. Lucrurile avansează
Așa cum se vede de la o poștă ( mai exact de peste mări și țări). Între Lidia Buble și actorul spaniol Harlys Becerra nu e doar o prietenie oarecare. E mult mai mult decât atât. Și ne bucurăm pentru ei.

Aflați în a treia vacanță împreună, în Spania, Lidia Buble și Harlys Becerra și-au marcat într-un anume fel iubirea. Cei doi petrec acum câteva zile la Toledo, după ce, zilele trecute, s-au reunit la Madrid. Frumoasa cântăreață a fost întâmpinată de actor cu căpșuni trași în ciocolată în camera de hotel, iar apoi el a și prezentat-o celor mai apropiați.

Atât actorul cât și frumoasa Lidia se țin de șotii. Și arată, dar și ascund detalii din povestea lor de dragoste care acum se naște. Ceea ce e cert e faptul că se vede cum radiază de fericire atunci când sunt împreună.

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au marcat într-un anume fel iubirea

Lidia nu a mai fost căsătorită și nici actorul din Vis a vis. El este foarte discret în ceea ce privește relațiile sale, astfel că, deși e în lumea reflectoarelor de ani buni, nimeni nu a putut spune cu cine a umblat. Singurii apropiați care au fost văzuți sunt prietenii lui. Mulți fac parte din comunitatea LGBT, după cum scrie presa străină.

Acum se știe, fiecare cuplu, încearcă să își semnaleze relația. De aceea se logodesc oamenii când povestea de iubire devine serioasă. De aceea, la căsătorie se schimbă verighete asemănătoare.

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au marcat și ei într-un anume fel iubirea. Cei doi poartă inele la fel. Nu sunt verighete, ci niște inele cu pietre mari semiprețioase, de cuarț probabil, ca să îi apere de rele și să le amplifice energiile pozitive. Lidia a început să poarte inelul exact după prima vacanță în Spania alături de actor.

Sursa foto: Instagram