Exclusiv. Luca Reghecampf și gimnasta Asiana Peng, dragoste mare! Au fugit în lume să petreacă Sărbătorile, departe de scandal

 Exclusiv. Luca Reghecampf și gimnasta Asiana Peng, dragoste mare! Au fugit în lume să petreacă Sărbătorile, departe de scandal
În plin scandal de divorț al tatălui său, Luca Reghecampf își trăiește viața. Are 19 ani și e foarte îndrăgostit. Și nu de oricine.

Fiul cel mare al antrenorului de la Craiova și-a făcut cunoscută poziția atât față de tată, cât și față de Anamaria Prodan, pe care a știut-o soția acestuia timp de 16 ani. Nu mai vrea să audă de divorț, de scandal. E, în fond, un copil care a primit și a dat afecțiune atât mamei sale, cât și tatălui și soției acesteia. Acum, însă, e la începutul vieții de adult și îl interesează cel mai mult să-și trăiască propria lui povestea de dragoste.

Luca Reghecampf, care locuiește cu mama sa Mariana Pfeiffer (foto), în Germania, a cunoscut-o la București pe Asiana Peng (21 de ani), fostă gimnastă olimpică, din lotul național al României. S-au îndrăgostit unul de altul și, de aproape un an, formează un cuplu. Tânărul a dus-o pe Asiana în această vară în Germania, ca să-i cunoască mama. Apoi, cu toții au petrecut o scurtă vacanță în Republica Dominicană.

Luca a venit și el des la București și i-a cunoscut familia Asianei. Mama (foto) este româncă, tatăl chinez.

Asiana mai are un frate mai mare, Răzvan, și o soră mai mică. Băieții s-au împrietenit rapid, sunt foarte apropiați și au planuri comune.

După cum se știe, Luca Reghecampf a terminat școala. A absolvit studiile în Dubai, iar mama lui a postat o imagine cu diploma primită de la GEMS Dubai American Academy. Apoi Luca a intrat într-o afacere alălturi de iubita tatălui, Corina. Lucru care a scos-o din minți pe Anamaria Prodan. De aceea, tânărul vrea să stea departe de scandalul din familia tatălui. Și i-a făcut o propunere Asianei.

Luca și Asiana au plecat în Germania pentru Sărbători

La începutul lunii, tinerii au luat o hotărâre. Să plece în Germania, la mama lui Luca, care le făcuseră invitația să petreacă acolo Sărbătorile. Ce poate fi mai frumos decât Crăciunul într-un oraș luminat feeric, unde miroase pretutindeni a prăjituri și ciocolată, scorțișoară și vanilie?! În Capitala României n-ar fi avut parte de așa ceva, fiindcă primarul Nicușor Dan a declarat austeritate. Mama Asianei a fost de acord cu „vacanța de decembrie” a fiicei. Iar împreună cu ea și Luca s-a urcat în avion și Răzvan (foto), fratele Asianei.

Am aflat câteva mici secrete din ce fac tinerii în Germania, în afară că umblă prin oraș, bat magazinele, se distrează în vreun pub sau stau de povești cu Mariana, mama lui Luca.

Cea mai tare experiență a lor a fost în bucătărie. Luca și Asiana s-au apucat să gătească. Au făcut niște fursecuri în două culori. Un fel de repetiție pentru încă o tavă cu prăjiturele pentru masa de Crăciun.

Una peste alta, cuplul este foarte fericit, se distrează de minune împreună. Dar, încă, nu se grăbesc cu nunta, nu se aud clopote de nuntă, așa cum s-a scris în presă. Fotografia care a apărut luni de pe contul lui Luca, în care el și Asiana se țin de mână, iar într-un colț e pus un simbol cu o „miresică”, este o fotografie veche, de pe la începutul anului. Sunt tineri, mai au răbdare și încearcă să-și construiască un viitor. Deocamdată, iubirea e mare, iar ei așteaptă Crăciunul și Revelionul în Germania.