Exclusiv. Marea dragoste dintre Andreea Balan și tenismenul Victor Cornea se măsoară în bani

Exclusiv. Marea dragoste dintre Andreea Balan și tenismenul Victor Cornea se măsoară în bani
Până să apară imaginile cu sărutul dintre Spike și Livia Eftimie, cuplul momentul lui era format dintre Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea. Cei doi trăiesc o poveste de amor cât se poate de expusă, iar asta le folosește amândurora, fiind în beneficiul lor financiar.

Dincolo de declarații și pasiunea pe care o consumă în intimitate, marea dragoste dintre Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea să măsoară în bani, iar dacă nu ne credeți e suficient să aruncați o privire vigilentă pe conturile lor de socializare. Dintr-o dată sportivul a devenit atractiv pentru diverse companii care, mai nou, îl plătesc pentru a le promova produsele. Este și cazul noii reclame pe care o face unei case de modă masculină.

Pe de altă parte Andreea Bălan este o o răsfățată a contractelor de publicitate, chiar dacă în ultimele luni nu presa s-au înghesuit ofertele.

Andreea Balan și tenismenul Victor Cornea primesc bani pentru că se iubesc

O postare în tandem Andreea Balan – Victor Cornea e valoroasă. Cei doi reușesc să adune împreună zeci de mii de aprecieri. Iar acest lucru nu le e străin agențiilor de publicitate care au început să îi a cu asalt.

Andreea Bălan, cu valizele celel noi după ea

Artistei polivalente i-au apărut contracte și oferte noi. Dacă tot pleacă peste tot în lume după iubitul ei fără de care, așa cum arată, pare că nu poate trăi, un celebru brand de genți de voiaj a semnat un contract cu ea astfel că postările sunt în tandem promovând seturi complete.

Avantajul în astfel de contracte este că vedeta se alege cu banii dar rămâne și cu produsele promovate, cadou. Într-una din ultimele deplasări pe care Andreea Bălan le-am făcut în compania tenismenului ei iubit, fie că a avut sau nu nevoie, aceasta luat cu ea un set complet de trei valize pe roți, de diferite dimensiuni, pentru a le fotografia într-un context real.

Marea dragoste afișată le aduce bani în conturi

„Celebrând viața cu dragostea bieții mele”, scrie Andreea Bălan într-o postare tandem cu iubitul mai tânăr cu 10 ani, postare care a strâns aproape 40.000 de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Pe cât de mult a ascuns relația cu Tiberiu Argint ( fostul, care, să nu uităm, i-a adus și un contract de promovare pentru un anume sistem audio performant), pe atât de publică e povestea cu tenismenul sibian. Andreea știe că atâta vreme cât „întreține focul”, lucrurile, din punct de vedere financiar, vor merge bine. În ultimele săptămâni a avut mai multe contracte de promovare, noi, care au inclus de la produse cosmetice la rechizite școlare, căci nu se pierde din vedere și celălalt statut al ei, acela de mamă.

Tânăr și atent, Victor i-a trimis flori Andreei când a plecat în America

Prin urmare, Andreea Bălan nu ratează mingea ridicată la fileu și povestește ce s-a întâmplat fix în ziua în care iubitul ei a ajuns în America, pentru US Open. „Când a aterizat la New York, eu am primit acest buchet cu florile pe care le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre