Exclusiv. Motivul pentru care a plecat Daria Radionova din vila lui Alex Bodi. Numai la Londra o putea face

Exclusiv. Motivul pentru care a plecat Daria Radionova din vila lui Alex Bodi. Numai la Londra o putea face
Zilele trecute toată suflare din mediul online a rămas cu sufletul la gură după ce unul din cele mai urmărite cupluri s-a separat. Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, cea care i-a urmat Biancăi Drăgușanu, a plecat din vila bărbatului.

Daria Radionova a părăsit vila de la Tunari a lui Alex Bodi, a luat avionul și s-a dus direct la Londra. Speculațiile au apărut imediat, dar nici ea, nici Bodi nu au avut timp să dea replici. Fiecare e prea ocupat să își vadă de viață. Alex a organizat o petrecere la care a fost invitat Batman. Între timp, Daria mărturisește că avea nevoie de o schimbare. Și de un upgrade.

Alex Bodi și-a intrat serios în rolul de tată și i-a organizat fiicei sale o super petrecere aniversară. Puștoaica a avut parte de o mare surpriză. Acasă la tati au fost invitați o parte din prietenii ei.

Nu și fiica Biancăi Drăgușanu, deși, se știe, cele două fetițe sunt foarte bune prietene. Ca și mamele lor, de altfel. Ca să compenseze, la petrecere au fost chemați Batman și prințesa Elsa, care au dansat cu cei mici.

Vreți să știți de ce a plecat Daria Radionova?

Între timp, iubita tăticului model i-a transmis fetiței gândurile ei bune. Dar a dezvăluit și motivul pentru care l-a părăsit pe Alex Bodi. Daria Radionova a plecat înapoi la Londra pentru că avea nevoie de o schimbare și de un upgrade. Dar de acolo îi transmite mesaje de iubire logodnicului rămas în România

Ea a decis să își vândă mașina. Daria Radionova se grăbește să scape de mașina care a consacrat-o, un Lamborghini ce are caroseria decorată cu pietre prețioase.

„Time for an upgrade. My baby is up for sale” (n.r. Iubita mea e de vânzare. E timpul pentru un upgrade), a anunțat diva.

Sursa foto: Instagram

Oana Vențel, o vedetă populară în haină militară. Are peste 8 milioane de vizualizări