Exclusiv. Pavel Bartoș, transformare miraculoasă. Arată punct cu punct cum a devenit obez

Exclusiv. Pavel Bartoș, transformare miraculoasă. Arată punct cu punct cum a devenit obez
Pavel Bartoș este, fără dubii, unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori de televiziune.

Glumele lui sunt savurate de telespectatori, iar spectacolele în care apare sunt aplaudate prelung de public. Tată de fetițe și soț împlinit, Pavel Bartoș a arătat, cam toată viața lui, ca orice bărbat însurat, adică nu neapărat cu pătrățel ci mai „împlinit”. Silueta lui Pavel Bartoș a fost uneori comentată, deși artistul se ține bine. Cum am spus, nu este genul Dorian Popa, care să meargă în sala de forță cu gândul la pătrățelele abdominale.

Dar nici supraponderal nu se poate spune că este. E adevărat, în ultimii ani, Pavel Bartoș s-a mai „împlinit”, dar nu îi stă rău deloc. În schimb, artistul recunoaște că încearcă să „mănânce sănătos”. Și să vedeți ce înseamnă sănătos în viziunea lui! A arătat asta acum trei luni, când a filmat cina de după un spectacol în care a apărut chiar în orașul tinereții sale, Timișoara. Pavel Bartoș în timp e a filmat un bol plin cu sticks-uri de morcovi proaspeți.

Apoi a filmat mai departe, un platou plin cu pulpe de pui prăjite. „Asta este garnitura, ceva frugal”, a mai comentat vedeta de televiziune și de scenă, arătând spre mâncarea plină de calorii.

Pașii pe care i-a urmat Pavel Bartoș ca să devină obez

Adevărul e că Pavel Bartoș știe foarte bine să poarte kilogramele în plus. Așa că rolul de obez îl prinde de minune. Se descurcă excelent. Și le arată fanilor cum reușește să devină gras peste măsură în doar câteva minute.

El joacă rolul nepotului obez într-un spectacol din repertoriul Teatrului Odeon. Iar pentru asta se transformă îmbrăcând un costum special. Costumul, plin cu bureți, îl fac pe Pavel Bartoș dublu decât este, doar din câteva mișcări.

Pare foarte simplu, dar nu e chiar așa. Iar dimensiunea suplimentară e dificil de purtat.

Însă Pavel Bartoș e mândru și fericit cu rolul său și vrea ca și cei din fața scenei să știe câteva din „dedesubturile” și greutățile ( la propriu) ale meseriei de actor.

Sursa foto: Facebook / Pavel Bartoș